måndag 23 april 2012

Hej hallå!

Ätit middag, tvättat och hängt tvätt.. Vilda somnade på golvet idag haha =) så Thomas bar in henne och la henne i sängen. Hon var trött idag. =)
Imorn när hon är på dagid så kommer jag sitta och märka kläder istället för att söka jobb. Måste bli gjort imorn annars hinner jag inte.

Ska smsa Jenny nu och se om hon kan prat =)

Go kväll
Published with Blogger-droid v1.7.4

Allt gick bra..

Tog en timme att genomföra andnings testerna och jag gick andas in ventoline i 5 minuter och sen vänt 12 minurter. Och detta fick jag göra efter att jag redan gjort testet utan ventoline. De vill ju kolla om ventolinet hjälper och om de blir någon skillnad från tidigare testet där jag inte hade andats in ventolinet. Blir alltid lika snurrig när jag gör de där hastiga inandningarna och sen blåsa ut all luft och tömma lungorna helt. Plus att jag blev skakis som bara den av ventolinet och är fortfarande skakig. Nu väntar jag in Juni månad.. 5/6 har jag en ny gastroskopi att gå på och 13/6 ska jag till lungläkaren. Trodde att de var den 5/6 jag skulle till lungläkare men jag hade helt enkelt blandat ihop datumen.

Jag är såååå enormt förvirrad nu för tiden. Blandar ihop veckor och dagar/datum. Imorn är en ledig dag iaf.. Vilket betyder att vilda är på dagis och jag hemma och söker jobb. Onsdag ska Vilda till öronspecialisten kl. 09.30 och sen till vårdcentralen kl. 13.20.

Torsdag har jag lite blandade känslor om Vilda ska gå på dagis eller inte. Thomas är ledig hela den dagen för han åker till Estland med 18.45 båten tror jag. Ska jag ha Vilda hemma då så han kan umgås med hennd hela dagen eller ska jag ha henne på dagis?? Va inte blyga, jag vill verkligen höra vad ni tycker! =)

Han kommer hem igen,eller till Värtahamnen kl 10.00 den 30/4. Så han är borta 4 dagar typ. Det är inte länge men Vilda har ALDRIG vart ifrån sin pappa så länge.. Hon kommer ju undra och sakna massor. Jag är lite nervös för de. Men samtidigt så är jag super glad! Thomas har fått en enorm chans att åka utomlands för att döma innebandy, det här är hans dröm!! =D Jag är så glad för hans skull! !!=)

Och jag kommer inte vara ensam! Torsdag kommer Angie hit och sover här till fredag, på fredagen åker vi upp till min bror och hans familj i östhammar och är där under eftermiddagen. Sen vet jag inte om Angie följer med oss hem och sover en natt till eller om jag kör hem henne och åker till min mamma och sover. Lördag ska mamma vara barnvakt ett par timmar för då åker jag och Angie till Patricia på födelsedags fika.. Efter de kör jag hem Angie och åker till mamma för att hämta Vilda och sen hem för att sova. Måndag morgon åker vi till Värtahamnen och hämtar Thomas =D. Helgen bokad? Svar: JA! ;P

Har lite att fixa i veckan oxå.. Ska prata med Jenny ikväll om priser och så till loppisen så jag får rätt pris på saker och sen skriva ner exakt hur jag ska märka allt. Sen måste jag hitta en lucka för att sitta och märka alla kläder,leksaker och bilbarnstolen jag ska ha med till östhammar. Vissa kläder ska jag sälja på andra loppisen. =)

I veckan ska vi oxå hinna storhandla och betala räkningar och Thomas ska hinna ner till Ösmo och så måste jag besiktiga bilen innan helgen. Känns som att vi har en del att göra ;).

Jaja, nu har jah skrivit ett mega långt inlägg (känns de som) så de får räcka nu.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sitter på Sophia hemmet...

Sitter i väntrummet på Sophia Hemmet nu och har as tråkigt. Ska göra en spirometri och de kommer väl ta en timme ca. Jag hoppas att de inte blit försenat för jag betalade bara parkeringen till halv tolv. Borde hinna ändå, jag har tid kl tio. Får se vad detta testerna säger denna gång då. Inte direkt spännande kan jah lova. Sen får jag vänta ytterligare två månader på att få träffa lungläkaren.. Drygt.

Nä, ha en bra dag alla.. =)
Published with Blogger-droid v1.7.4