torsdag 12 juli 2012

Usch va jobbigt!!

Det här är något jag inte ens önskar min värsta fiende.. min föredetta bästa vän måste avliva sin hund i morgon och jag älskade honom! Han är en underbar hund! Han tröstade mig när jag avliva min Adora. Han har alltid vart min bästa hundvän.

Beklagar så enormt mycket att det behöver hända i morgon! Jag känner med dig Jenny!






Min gammle Hund Adora och Max! Det två var bästa vänner precis som jag och Max matte var på den tiden. Nu rinner tårarna på mig.. när jag ser min vackra Adora! Man slutar aldrig sakna!! Och i morgon ska Max upp till himlen... där får han återförenas med bland annat Adora. 

Usch... nu vart de skit jobbigt...... Fick en jätte klump i halsen.

Min fina Emelie med familj

Jag har en vän som jag saknar enormt mycket! Hon är en av mina bästa även fast vi inte pratar varje dag och inte har setts nu på flera år. Men det känns som att i år MÅSTE vi ses!

Jag vill att Vilda lär känna hennes pojkar Isak och Elias och att jag och Emelie får umgås mer. Vi båda skulle behöva varann. =)

Emelie med sin fina familj!

Helt seriöst nu, jag ska ta och bestämma en helg någon gång framöver när och OM jag är ledig för att åka upp till er! Det tar ju bara 3-4 timmar att åka upp. =)

Så kan du lära mig att bygga ett hem ;P

Den enormt vackra spegeln som Emelie har gjort. =) Hon har gjort ett par st och jag skulle vilja lära mig att göra likadana. Så vackra! 

Nu kommer ju jag börja jobba den 29/7 och jag kommer jobba VARJE helg.. jobbar från torsdag-tisdag 6 nätter i veckan. Så är bara ledig natten från tisdag till onsdagen... =/ Jävligt dåligt på det viset att jag inte kommer kunna åka bort något. 

Men jag får mer info när jag börjar. =)

Hur som helst så saknar jag dig Emelie och jag längtar tills den dagen vi ses och jag får träffa dina söta pojkar och din fina man. 

Seize The Day <3





=P


Åååh hihihi =D

STORT GRATTIS TILL ERIK OCH MAIRA TILL ER JÄTTE SÖTA DOTTER MATILDA! 


GRATTIS PÅ 25 ÅRS DAGEN!!


Hoppas du har en super bra dag och att vi ses i morgon! Puss och kram