tisdag 11 september 2012

STOLTARE ÄN STOLTAST!!


Jag är så otroligt stolt över min sessa!! Hon utvecklas så snabbt och är så smart! Fick höra på dagis att Vilda är så populär och att alla barnen "härmar" Tar efter Vilda hela tiden =D. Till och med de större barnen på andra gården ropar på Vilda när vi kommer på morgonen! =P Det känns skönt som mamma! 
Vi har en underbar dotter och jag gör ett FÖRJÄVLA BRA JOBB!! =D

Sakna och Kärlek

Idag ska min lillebror gå igenom en jobbig lungundersökning och jag håller tummarna att allt går bra och att han mår bra! Jag hoppas oxå att både Kevin och Alex kommer hit i morgon och firar Vilda. Jag kan knappt vänta tills jag får krama om mina fina små bröder!!



Ska som sagt bli så kul och jag kan knappt vänta! Vilda är väldigt ivrig på att få träffa mobo alex och mobo kevin =)

Idag har jag slagit in Vildas paket och inslaningspappret tog slut så ett paket fick julpapper hahah men vad gör det då? Vilda bryr sig inte om pappret. =)

Ikväll ska vi städa det sista och när Vilda har somnat ska vi blåsa upp ballonger och ta fram serpentiner och sånt kul =). Ska bli såååå kul att se hennes min i morgon när hon vaknar. Och på kvällen sen så kommer ju morfar,gammelfarmor och morbröderna och firar henne. Och då har vi bakat tårta oxå. =)

Jag vill att Vildas dag och kväll blir perfekt i morgon!

Seize The Day <3