torsdag 28 juni 2012

Precis!


Uffff.....

Dagen började bra..Körde Vilda till dagis, åkte hem och åt frukost och kika lite på tv innan jag hoppa in i duschen. Gjorde mig klar för att åka på intervjun som jag kom en timme tidigare till hahaha.

Det kom typ 20 pers till intervjun och vi fick info om hur allt funka och sen fick vi fylla i en enkät som var typ vår intervju.... när alla var klara med de skulle vi räcka upp handen och invänta en från personalen som skulle komma och intervjua lite till och ta kopia på körkortet/id handlingar osv. Sen fick man gå... Så nu hoppas jag på att jag får ett bra svar där de vill erbjuda mig ett jobb. Men kan inte göra annat än att hålla tummarna nu. =)

Efter de åkte jag hem och såg att Thomas och Vilda var ute och gunga så jag parkerade bilen och gick och gunga med dem. Sen hem efter ett tag och Thomas somna på soffan och jag och Vilda myste. Väckte Thomas kl 18.00 och vi åkte och handla donken till honom och Vilda och Sushi till mig. =) Smarrigt! Men SATAN vad mätt jag är! Lyckades få i mig 14 BITAR Sushi!! Mår nästan lite illa nu till och med.. =/

En bra dag iaf.. skönt väder,hitta utan GPS idag och lyssnade på min kusins band Avenir i bilen som pepp inför intervjun! =D

Det var sååå skönt att få lyssna på Metal på hög volym i bilen! Inte direkt min musik som brukar gå när jag åker med Thomas eller Vilda... Då är de mix megapol eller voice som gäller... och det SUGER! Men vad gör man inte för de man älskar? =)

Fick AS ont i magen nu för min gubbe skriker när han försöker prata med Vilda och hon skriker...=/

Hatar skrik...... ibland vill jag tillbaka till Väddö där de var lugnt och tyst !!

Seize The Day <3