onsdag 11 januari 2012

Juste

Bytte alla gardiner oxå =P
Published with Blogger-droid v1.7.4

Hipp hipp HURRA!!

Idag fyller min kära storebror 29 år!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! Vi älskar dig och jag hoppas du har jätte kul och mysigt nu!

Kramar från hela min lilla familj hihi
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilken dag...

Idag har jag lekt med vilda,städat och åter städat,diskat,tvättat, lagat lunch och lagat middag och bakat kladdkaka! =) Allt vart så klart jätte gott =) Har dock bara smakat lite av Thomas från kladdkakan för jag är för mätt efter middagen. Gjorde bara köttfärssås och spagetti idag till middag.

Thomas vart iaf jätte glad när han kom hem till ett städat hem som doftade mat och ny bakad kaka. =) Skönt att jag hade ork till de idag.

Nu blir det att leka av vildas sista energi och sen natta henne.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

EmmaLjunga

Vår EmmaLjunga Duo combi... Den är fortfarande bara använd i ca 5-6 månader.. Liggdelen alltså. Sittdelen är bara använd tre ggr. Sista gången jag lägger ut den här.. =) Så passa på! ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bild bomb

 Jag är inte som alla andra, jag är mig själv =)
 Fakta !!

Men jag har...

XoXo // Nelly

Patri

Råkade ta bort din kommentar.. vad var de som verkade intressant med bloggen? =S

Jag är Vacker på in och utsidan


Real !!

Riktiga kvinnor med vackra kurvor



Vacker på insidan är nog viktigare än vacker på utsidan. Man kommer så mycket längre på att vara ärlig,snäll,hjälpsam och omtänksam. 


VACKER PÅ INSIDAN! 

Så är det !!

JAG blev lärd att hälsa när jag steg in i ett rum... säga tack och snälla... att ha respekt för äldre...att resa på mitt lata arsle för att en äldre dam eller herre skulle slippa stå...säga tant och farbror...hjälpa de som behöver hjälp...hålla UPP dörren för andra inte bara släppa den i ansiktet på någon...säga ursäkta mig om det krävdes...att älska mina medmänniskor för vad de är och INTE för vad jag kan få av dom...jag lärde mig också att som man vill bli behandlad ska man behandla andra!

Om du också blev UPPFOSTRAD så posta detta, tyvärr kommer många inte att posta detta för de fick ingen uppfostran och det märks, allt handlar om respekt




Vissa blev uppfostrade men glömde visst bort på vägen hur man behandlar sina medmänniskor! 




Jag gillade den här, den är sann och det finns så många idag som är svin! Vart är vår värld på väg, helt ärligt? Idag är de ok att svika,ljuga,vara otrogen,gå bakom ryggen och sprida rykten. För idag FÖRSTÅR inte folk vilka konsekvenser sånt kan ge. 




Till J.E
Jag letade ALDRIG upp dina bloggar!! Jag fick dem mailade till mig jämt! Jag läser knappt men ibland går jag in för att se hur du gör bort dig jämt! Det gör mig glad. ;) Du måste helt ärligt ha en psykisk sjukdom! Du lever på att göra andra ledsna och du lever på att skvallra och ljuga och skylla över dina misstag på andra. Du är en mobbare och en hemsk människa! Jag slutade vara med dig för du är en lögnare och du umgås med kriminella! Jag vill inte att mitt barn växer upp med sånt folk i vår vänskapskrets. JAG valde bort DIG! Du är inte värd mer än ett dammkorn i mina ögon! Du är smuts! 


Ville bara få det sagt så hon inte går omkring och tror något. Nu när hon snokat runt i mitt liv igen. Men det är klart, små människor har inge bättre för sig ;)


Usch vad jag blir äcklad! 









XoXo // Nelly



Dansa, dansa min sköna

Musik och dans är de största gener vi har i släkten. I min släkt och familj finns det musiker,skådespelare,dansare,sångare och konstnärer. Så dans och musik är en självklarhet på morgonen för Vilda och mig =). Har till och med gamla kändisar i min släkt. Och nya nu.. =) Har till och med en fotomodell i släkten. =P Det ni. Jag sjunger... Är inte så bra på instrument, alltså att spela instrument. Kan spela lite akustisk gitarr och lite trummor och lite piano.. Men är helt klart bra på att sjunga. Nu har jag inte spelat in min musik på evigheter men det låter fortfarande bra. Som tur är. =) Min bror och jag spelade in förr förra vintern tror jag de var.. Sen dess har jag inte övat något.. Det är kul att komma från en släkt som kan och har sånt musiköra som vi alla har. Det är kul att se och höra Vilda dansa i takt till musiken och samtidigt sjunga med. Hon höjer till och med tonen när hon hör att den i låten gör de. =) Hon har ärvt mitt musiköra !! =D Hoppas hon får dansen oxå. Från min faster! Hon kan dansa!! Hon är oxå fotomodell. Rita älskar hon så de kommer från min mormor. Hon är konstnär. Musik i allmänhet är väl mest från min mamma.. Men har även en farmor som spelat och spelar flamenco. Hon var även känd förr i tiden. I Spanien är hon väl mer känd än här i Sverige. Aa jag kan ta upp alla som spelar,är kända och inte osv.. Men orkar inte då vi är så många. =P Jag har en STOR familj! ;) Världsvan,mogna,bedårande,omtänksam,vackra och helt klart bäst! Thats my family!

God förmiddag på er. Dansa vidare... =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dagens bild

Vilda med sin data! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4