torsdag 22 september 2011

Lite blogg torka...

Har vart dålig på att skriva på sista tiden men har egentligen inget att skriva. Vi har/ är ju sjuka så de händer inget annat än att vi är hemma och vilar. Jag ska till gyn Imorn för att prata om att sätta in en hormon spiral. Efter de ska vi hem och städa för på eftermiddagen kommer en kvinna hit som heter Johanna och hon ska kolla om hon gillar vår lägenhet. Gör hon de så ska vi bestämma en dag då vi kan åka och kolla på hennes lägenhet för en eventuell flytt. Då blir de en helt ny kommun för mig igen hehe, spännande. =) Vilda börjar dagis nästa vecka oxå och de ser jag fram mot då jag får lite egen tid och kan syssla med sånt som jag borde, typ söka jobb och utbildning. Det ska oxå bli kul.
På lördag ska Thomas ta Vilda igen för jag ska åka och hjälpa Michale att städa deras lägenhet då Jimmi flyttar ut i helgen och Michale flyttar nästa helg. Så vi börjar städa redan nu så kanske de inte är så mycket kvar när alla möbler är ute. =) Ska bli kul de med hehe. Men mer än så tror jag inte att de händer..Vi är som sagt inte hundra procentigt friska så det blir att ta de lugnt. Jag har inte sparat undan några pengar till att fortsätta på min tattuering.. De kommer nog dröja ett tag till. Vi har haft mycket utgifter nu pga bilen. Vi hoppas på att vi får bra med pengar för den så vi kan köpa oss en ny. Då blir de nog en till Volvo. Men vi får se. Vi ska iaf ha med oss en kunnig kille när vi köper en ny så vi inte får samma problem. Vilka idioter de finns! Usch!

På tal om idioter, blir så trött på att kolla på nyheterna! Tror inte de finns ett mer deprimerande program. Men de är bra att hänga med där.. Fast samtidigt, allt de säger på nyheterna stämmer inte heller... De fattar man själv om man börjar googla runt för att ta reda på fakta. Aja, världen behöver hjälp, VI behöver hjälp. VI måste sluta förgöra oss på de här sättet. Sluta kriga,ge till de fattiga och ta in de fina barn som inte har något eller någon. Ge kärlek, ljus och lycka! Och glöm för guds skull inte att respektera varann!!

XoXo // Nelly