tisdag 10 maj 2011

What a day

Har haft super kul med vilda idag.. Vi har lekt och busar hela dagen så jag hoppas hon kan sova i sin säng i natt.. Börjar bli ont om sömn för min del på nätterna. =(
Har jätte ont i huvudet idag oxå... Men faktiskt mindre ont i lungan! =) Har fått nån jobbig hosta bara... =S Jaja jag mår kanon utöver de. =) Blev ingen shopping idag utan de blir imorn efter att vi har vart i lokalen och kollat.

Snart är de middag och sen mys med familjen och sen blir de förhoppningsvis sängen utan barn. =)

Love // Nelly

Tisdag

Har suttit hela dagen och planerat och ringt runt för att fixa inför Vildas dop på lördag. Så nu tror jag att jag har fått ner allt de sista som måste inhandlas. När min man kommer hem ska vi åka och handla allt de sista och imorn ska vi åka och kolla på lokalen så vi kan planera mer och se vad som finns och inte finns så vi vet oxå om vi måste ha med oss typ te kokare,städ grejer och sånt. Kaffe bryggare brukar ju finnas.. termos måste vi kolla om de finns ett par st oxå. Vi blir ju faktiskt 41 st på lördag. Visst alla dricker inte kaffe men många gör.

Idag ska vi handla:
Ballonger
Saft
Kakor,kex och rån
Mineralvatten
Mjölk (eller så väntar vi med mjölken till dagen innan)
Socker
Kaffemuggar (behöver nog mer kaffemuggar)

Sen kommer inte jag på om de behövs mer men ska prata med min mor som vet och som brukar komma på bra saker som jag har glömt eller inte ens tänkt på.



Ska kolla efter en dop present till vår lilla ängel oxå. Och det ska jag börja titta på nu så jag vet vad vi ska köpa och vart vi ska åka.

Ha en underbar dag

Love // Nelly