fredag 15 juli 2011

Shopping

Ja, idag va vi på två banker.. Vi betala av hela mitt lån och avslutade nordea helt. Sen betala vi Thomas lån. Vi betala oxå av bilen helt och Ica banken helt. =D Känns sååå fruktansvärt skönt! Sen åkte vi och handlade v-rums bordet och två leksakslådor till,till Vildas alla leksaker. Nu har vi fyra fulla lådor och vi skulle nog behöva minst två till. Fattar inte hur hon kan ha så många leksaker... Så ofta köper vi inte till henne. =S Vi köper mest kläder för hon växer ju. Vi träffa min morbror krille idag oxå och vi åkte runt och kolla lite i olika affärer. Alltid kul att vara med krille. =)
Sen åkte vi och lämna honom och körde förbi min mamma snabbt och lämna lite pengar som vi va skyldiga. Och sen bar de av hemåt. Vilda sover och jag börjar känns mig jätte trött jag med.. Har ont i kroppen nu och känner av att jag faktiskt är sjuk nu. =( Blev nog lite mycket idag. Har iaf vart på vårdcentralen igen och tagit blodtrycket och de va lite lågt, vilket är bra för de betyder att jag inte fått någon blodförgiftning utan de är något annat konstigt i njurarna. =D Visst är de inte bra att ha för lågt för jag blir yr ibland och ser vita prickar i luften men hellre de än för högt. Så de va positivt iaf. =D Jag har redan en kronisk sjukdom så jag behöver inge fler.


Jag har oxå blivit bjuden på kräft skiva och det tackar jag gärna Ja till... Beroende på datum och sånt såklart. =) Men Veronica du hör av dig med mer info. =)

Jag ska nog ta en yoghurt eller något som en otroligt sen middag och sen gå och lägga mig.

XoXo // Nelly