måndag 28 maj 2012

Idag måndag...

Idag händer väl inte så mycket.. ikväll ska vi kanske över till Thomas pappa och äta middag. Det ska bli kul =)

Men övrigt idag blir de lugnt. Vilda är på dagis så jag passar på att skriva här och söka jobb.

Imorn ska jag och Vilda åka till min farmor på middag.. det ska oxå bli kul. Har jag tur kanske min pappa kan komma oxå. =)

På onsdag ska vi på kalas hos Artur och på torsdag fyller min pappa år.

Aa de är väl veckan i kort. Kan inte posta inlägg via mobilen längre.. den har flippat totalt. Och datan sitter jag inte vid så ofta. Tycker inte om att sitta still vid en data jämt.

Jag älskar den här bilden!! Kan sitta och titta på den länge och bara le. =)
Så ni får den av mig idag! K Ä R L E K !!

XoXo // Nelly

Morsdag va UNDERBAR

Min dag började med att mina fantastiska hjärtan väckte mig med frukost på sängen och MASSA mys! Vi klädde på oss och gjorde fruktsallad och åkte till Alby friluftsgård och det blev lek,bad och massa sooool! =)

Jag hade inte tänkt att Vilda eller jag skulle bada men så blev de. Vilda gick raka vägen till vattnet och ville bada så det var bara att ta av henne kläderna och blöjan. Jag fick dra upp mina leggings över knäna men gick längre ut än så då Vilda ville de. Här struntar jag i om jag blir blöt bara min dotter har kul =D.

Men som sagt, hade jag vetat att vi skulle bada så hade jag tagit med badkläder och handduk.

Efter de åkte vi och handla för att sedan åka hem och grilla! En heelt perfekt morsdag. Jag är mer än nöjd och jag är så tacksam för min enormt fina och vackra familj! Jag älskar dem till döden!

Lite Bilder från gårdagen...