söndag 21 augusti 2011

Stämmer bra

Published with Blogger-droid v1.7.4

Ok att va ledsen ibland

Published with Blogger-droid v1.7.4

Deprimerad?

Sorg är något vi måste leva med. Dessvärre får man inte visa att man har eller känner en sorg för någon/något. Då menar jag i samhället. Alla ska vara lyckliga och visa att de mår bra, fast i själva verket så kanske de inte mår bra. Vi alla bär omkring på någon sorts sorg... Vi hanterar sorgen på olika sätt, som te x. Vissa gråter, vissa blir mer egoistiska,vissa blir musslor och vissa ler just för att inte visa någon att de har ont i hjärtat. Jag själv blir en mussla. Alltså jag stänger in allt och delar inte med mig om de som äter upp mig på insidan. Jag precis som andra, har dåliga dagar där man är mer eller mindre deprimerad. I många fall vet vi inte riktigt varför vi mår dåligt eller känner en sorg. Vi bara gör de. Ofta kan de bero på ens vardag, med barn,jobb,dagis,fritidsintressen,skola,vänner osv.. Stress. Men jag tror att de beror mycket på att man inte är nöjd med de man redan har. Man saknar jakten på en annan man/kvinna och man saknar äventyret vi gjorde när vi va yngre. Vill ha bättre jobb med bättre betalt. Nu strömmar jag iväg men sorg kan bero på mycket.. Jag tror de beror på att vi som sagt inte är nöjda och hela tiden ser de negativa i allt. Jag är likadan. Och därför går jag omkring och känner sorg för vad jag "skulle kunna haft" istället för att se det jag redan har. Det fina och fantastiska jag faktiskt redan har! Sorg är något vi alla kommer att leva med.... Oavsett om vi vill eller inte. Gör något åt den sorgen, se de fina och positiva som finns runt om dig och sätt ett leende på läpparna. Och glöm för guds skull inte att ta hand om de personer som du älskar!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Söndag

Aa men utöver att jag är stolt och nöjd över min nya gaddning så händer de väl ganska lite idag. Städa som vanligt,laga mat,tvätta och hänga tvätt och leka med Diggi. Thomas är iväg och dömer innebandy idag så jag vilda är ensamma... Känns ok men skulle tyckt de va roligare att åka och handla en ny diskmaskin eller en ny data idag. Eller att få sällskap idag hemma av nån trevlig själ. =) Vilda sover nu iaf.. Ska väl sätta fart så de blir något gjort.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vacker !!

Published with Blogger-droid v1.7.4

mmmm =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

I just love it!!

Det här är min nya favorit tattuering =) Och den är inte ens klar än. Ska täcka hela under armen så de ska tillkomma skellet runt och bakom osv... Och lite eld =). Det är nämligen så att dessa tre änglar försöker rädda en själ från helvetet. =). Fin som fan!! Kanske att vi kommer sätta lite färg men tror nog de blir bäst i bara black and grey.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4