torsdag 11 oktober 2012

Burrr

Det är SATANS kallt här hemma! Jag har slagit på elementen men inte fan hjälper de. Tybo som sköter värmen.. =( Så här kallt hade jag när jag bodde i kallhäll förut och jag hatar det!

Ska ringa och klaga!!

En trög dag idag.. vart sent igår kväll för vi åkte på kalas igår kväll och sen hem vid nio tiden och så fastna vi vid tvn som vanligt fast båda höll på att somna hela tiden. =P Kollade på nya programmet svenska tatto mästarna eller vad de heter.. Alltså skojar de med mig? Kanske fanns en eller två som var ganska duktiga men resten? Skäms ni inte? Jag skulle ALDRIG gadda mig hos nån av dem!!

Här går vi till returnerade tatto artister som vet vad de gör. =)

Har haft ont i magen igen nu och de kan ju beror på kosten och stressen. Daah! Hehe =P

Försöker ragga hem någon som vill hänga med mig och Vilda i helgen.. Thomas ska bort som vanligt och döma innebandy så han kommer inte hem förrän sent på kvällarna. Känns som jag och Vilda flyttat hit själva och Thomas bara kommer på besök ibland. Så mycket är han borta.. =( Det OGILLAS! Men jag gillar pengarna han kommer hem med =P.

Snart ska jag åka och hämta hem min lilla trots unge.. har blandade känslor om de. Jag älskar min tös över allt annat men jag avskyr trotsen. Jag och dagis har börjat med att låta Vilda åka till dagis utan blöja och vara utan blöja hela dagar på dagis så hon lär sig att gå på pottan på heltid. Och det är ju ett jobb i sig, och på det trotsar hon multum! Inte lätt och jag vill vara bekväm många gånger och sätta på henne blöjan men jag låter bli. För hon vill inte ha blöja och hon kommer ju aldrig lära sig om hon får på sig blöjan. Ända gången hon får ha blöja det är när hon ska sova för natten. =) Och hon är super duktig! =) Men jag är så trött för hon sover inte en enda natt själv längre...

Eh sluta klagaaaa!!! Livet är underbart och att jag är välsignad med en familj är fantastiskt! =) Ska njuta av den här dumma trotsåldern =P.

Seize The Day <3