fredag 10 februari 2012

Vår Saab 9,5 2007




Nu är inte detta vår bil men så här ser vår bil ut både på in och ut sidan =) Snygg som satan !! =) 

Hemma gjorda chips

Som fredags mys gjorde jag hemma gjorda potatis chips! Jätte gott,lätt att göra och inge annat är potatis pytteliiite olja och kryddor! Mycket nyttigare och mycket godare ;P!


Mina vart inte så fina de ser ut såhär....


Jäkla sudlig Bild med... jag är extra skakis nu för tiden, för jag tar så mycket astma spray. 
Goda vart dem iaf.. alla i min lilla familj gilla dem! =D 
Det var roligt att göra egna chips! Kan jag rekommendera! 

Ska sätta mig i soffan nu och kolla lite tv en stund. Sen ska jag natta Vilda.. Hade velat att Thomas gör de men han gör ABSOLUT inget idag, bara ligger i soffan. =( Det får man göra ibland. ;P

LOVE,PEACE AND UNDERSTANDING ;P








Nyvakna Diggi!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Härlig förmiddag =)

Morgonen började kl tio i sju i morse, Thomas var fortfarande hemma. Kvart över sju vakna Vilda och hon åt frukost och vi kollade på bollibompa. Vi klädde på oss och åkte ner till vårdcentralen för jag hade tid där kl tio. Läkarn lyssnade på mina lungor och sa att jag måste prata med min husläkare och be honom skicka remiss till en lungläkare och för att röntga dem... Jag har redan fixat en telefon tid så min husläkare ringer mig på tisdag. Sen fick jag lämna några blodprover och så fick jag tips om vad jag ska testa att ändra på för att kunna somna bättre. Ska tex inte träna för sent på kvällen och inte dricka kaffe eller cola.. i mitt fall cola. =P Aa de fanns ett par st som jag ska testa. Sen boka han en tid till kurator så jag kan gå och prata lite.. har ju massa tankar i huvudet JÄMT och dem stör mig när jag ska försöka sova.. Ska oxå ta ett block en penna till sängen och skriva ner allt jag tänker på innan jag somnar. Det sa Patricia att jag skulle göra oxå =P.

Aa men mer än så var de nog inte.. Efter gick jag och Vilda till centrum och shoppa.. Vi träffa Thomas en snabbis för han kom och lämnade mer pengar till mig. FAN vad dyrt de är med barn kläder... =/ Inte klokt!

Jag har alltid sån otur när jag hittar något jag verkligen vill ha... i de här fallet till Vilda. Jag hitta en sjukt söt långärmad tröja som var knall gul med en söt smile på och SJÄLVKLART fanns de inte i Vildas storlek.. =( Bara i typ 122 och uppåt... de blir ju jätte stort på Vilda. Hon kan ha MAX 92 och de är inte i alla kläder utan bara vissa som är mindre i storlek. Annars har hon nu 86 då hon är så jäkla lång! Hon går lite under höften på mig redan.. =O

Så alla hennes 80 kläder (nästan alla) är för korta i benen eller för korta överhuvudtaget.

Det här lilla fick jag för 700 kr idag.....




Det var jätte svårt att hitta fina byxor.. Det fanns ju så klart massa jeans men de var så hårda och jag tänker att det kan bli jobbigt att leka med såna byxor.. Hitta ett par jeans som var mjuka och dem köpte jag.. Men sen fanns det bara såna där fula mjukisbyxor.. Och både rosa och lila var slut i Vildas storlek så det vart tråkiga grå och beige/grå.. Alltså fyra tröjor tre par byxor, en one piece för 700 kr... Förr kunde jag få 10 bodys för typ 300 kr. Kostar mer nu när hon växer haha.. 

Nu har hon sovit sen kl halv tolv.. hon somna i bilen och sov hela vägen in och när jag klädde av henne ytterkläderna. Det är en timme nu då... får se om hon sover så mycket längre.. 

Ska försöka fixa lunch till henne.. hon hann inte ens äta innan hon somna haha. 

Nu ska jag börja plocka lite innan jag börjar laga mat.. 

Ha en toppen skön dag så hörs vi.

XoXo // Nelly

Bild från igår...

Jag kan inte säga de tillräckligt, jag älskar och beundrar min vackra dotter! Jag är enormt stolt över henne! Hon är för mig den mest fantastiska tjej på denna jord! Fast hon redan har börjat trotsa mig... I onsdags och i torsdags började hon gråta när jag hämta henne från dagis för hon ville inte gå hem än hehe.. När vi kom hem igår va hon så sur på mig så jag fick inte röra henne. Lite svårt då jag måste bära henne till och från matstolen och när jag byter blöja osv.. Så två års trotsen är på gång.. Det ser jag inte fram mot. Hon skriker och gråter om hon inte får som hon vill oxå haha.. Men jag älskar att se henne utvecklas och växa =) Visst kan de va jobbigt men för de mesta tycker jag att de är kul. =D Det är ju något ALLA går igenom om Vilda kommer att få de tufft i förpuberteten och tonåren.. För hon är tjej och de är så enormt mycket känslor och hormoner då. Jag ska påminna henne varje dag hur vacker och snygg hon är! För i den tiden i livet kanske man inte alltid tycker så. Hon ska känna sig trygg med sig själv och med oss. Hon ska kunna berätta allt för oss och vi kommer göra allt för att hjälpa och stötta henne. Och jag kommer alltid lita på henne! Hon är mitt barn och säger hon en sak då tror jag på de även fast jag vet att hon kanske ljuger.. Bara för att visa henne att jag står på hennes sida och försvarar henne. =) Sen får jag ju försöka förklara att man inte ska ljuga såklart. Aa men hur som helst.... =P

Ska snart klä på oss för kl tio ska jag va hos läkaren... Ska kolla om jag kan få någon hjälp eller förklaring på varför jag sover så dåligt och är så lättväckt.

Det är ju svin kallt ute oxå.. Va minus nitton när jag vakna vid sju. =S Får klä på oss varmt idag helt enkelt hehe.

Kollar på bollibompa nu och jag tycker han är så grymt bra.. Kommer inte ihåg vad han heter men han brukar vara på fredgar iaf. =)

Det blir väl inte så mycket mer än att gå till läkaren idag och leka med Vilda. Kanske åker till mamma om hon mår bättre idag.. Vilda frågar efter momo som hon saknar massor. Vi har inte vart där på tre veckor eller så.. I vanliga fall brukar Vilda få komma dit och umgås kanske varannan vecka.

Idag kommer Patricia hem från Gran Canaria =) Ska låta henne komma hem och mysa med sin man idag men imorn ringer jag och vill höra allt om resan =P. Så du vet Patri. ;P

Nej nu ska jag ta fram kläder till Vilda

Ha en härlig fredag och en trevlig helg!

Love
Published with Blogger-droid v1.7.4