torsdag 28 april 2011

Återigen en underbar dag!

Jag kan inte må bättre psykiskt än vad jag gör idag! Den här dagen har jag och Vilda vart ute och gått och när vi va ute träffade vi en kvinna med hennes barn och vi började prata och barnen "lekte" med varann.. Snarare titta på varann hehe. Vi hade jätte kul iaf. Snart hoppas vi på en flytt oxå men jag hoppas att den sker efter dopet och de är det mest troliga. Min man jobbade över idag oxå så de blir bra med pengar nästa månad. =D Jag väntar ivrigt på att Fia ska ringa nu oxå... Vill ju höra hur det gått idag =).

Nej ni, jag känner ärligt inte för att blogga mer nu... Vill duscha och sen gosa med min fantastiska familj!! Juste, vilda har fått sin sjunde tand nu.=)

Love // Nelly

Hmm

Kläderna var för stora... ALLA kläder.. =( Så får skicka tillbaka dem. Lyktan var fin iaf och nu står den ute på vår uteplats med ett ljus i, =) Jätte fint.

Goda nyheter... eller vi hoppas på goda nyheter. En kille kommer och ska kolla vår lägenhet idag. Gillar han den ska vi få se hans och gillar vi hans så byter vi. =) Då blir de flytt!! =D Spännande de där med flytt alltså, speciellt när de är till nya kommuner. ;)

Så vi får hoppas att de går som vi vill nu.. =)

Två veckor kvar till dopet!! Börjar få lite smått panik då allt inte är klart.. inte ens hur vi ska göra med tårtan och vad de ska vara för tårta. AA men sånt får vi planera nu i helgen.

Ska ringa lite nu... vi hörs =)

Love // Nelly

Hahaha

Hahaha jag ÄLSKAR nya Ica reklamen.. Kompis pris !! =P Jerry är ju bäst helt enkelt!

God morgon gott folk, idag är jag trött och har mer ont i min sträckta muskel vid revbenen.. jag åkte och tränade igår men tog de ganska lugnt på maskinerna just för att jag har så ont. Men de verkade inte va så bra ändå för jag har ont idag. Men skönt va de och jag tänker fortsätta träna så imorn är de Zumba dubbelpass igen. Får se om jag kan dansa för vi rör oss med hela midjan,mage och axlar och de kommer nog göra vääääldigt ont. =S Men jag får prova och gör de för ont får jag vila. =) Inte värre än så.
Idag ska vi hämta ut mina kläder som har kommit och en utomhus lykta. Ska bli kul och se om kläderna passar mig eller om de är för stora. =) För små kommer de absolut inte att vara så de är skönt. =)


Ska ta min lilla sessa nu... skriver väl senare igen.

Love // Nelly