lördag 31 mars 2012

Det var såååå mysigt !!

Jag natta min lilla snutta för en stund sen och hon var riktigt mamma tokig. Hon tyckte att jag skulle ligga med mina läppar mot hennes kind hela tiden och pussa henne och flyttade jag på mig så tog hon tag i mitt hår och drog tillbaka mig. Min älskade unge! Så hon hade mina läppar på hennes kind och ena hennes arm höll hon runt min hals och den andra handen höll hon fast min hand med. Hon ville inte släppa mig och jag fick inte röra mig ur fläcken !! =D Det var så extremt mysigt men väldigt varmt haha. Nu sover hon med min kudde och mitt täcke.. så hon känner min lukt hela tiden. Hon har blivit jätte mammig nu igen.

Imorn ska vi åka och träffa min lillebror och se när han spelar fotboll. Thomas har bakat muffins som typ vart små kladdkakor.. =/ Så han ska baka nya.. hoppas jag iaf. Just nu sitter han bara och kollar på tråkiga filmen Polisskolan.. =(
För tror inte att vi hinner baka de imorn innan vi ska åka. Vi måste se till att vi har varma kläder och regn kläder, regnskydd till vagnen och åkpåsen och filtar. Det ska vara kallt imorn så vi måste ha allt med oss och på oss. Vantar och mössa osv. ;P

SPECIELLT Vilda!! Och fika,frukt och dricka. Nu har vi ingen termos för den sprängdes haha men det måste ju finnas någonstans där man kan köpa varmt dryck. Det gjorde de när jag spelade fotboll iaf.

Min syrra har tagit jätte söta och roliga bilder på henne och Vilda men jag har inte fått dem än. När jag får dem ska jag lägga ut någon/några här. =)
Min syster är verkligen världens bästa moster/faster!! Hon köpte en boll till Vilda idag med två av hundarna från 101 dalmatiner filmen. Vilda älskade bollen! =)

Fick med mig ett påskägg från min mormor med till Vilda och så köpte jag ett litet till henne oxå. Hon ska inte äta godis men hon får lite choklad i sina ägg. Hon älskar choklad.. och pringels! =)

Jag har skit ont i mitt vänstra öra.. har haft de ett par månader men inget jag har brytt mig om... förrän idag. Fy fan vad ont de gör nu! =( Och jag vill inte gå till läkaren för jag vill inte ha öron droppar.. jag tycker de är sååååå äckligt med öron droppar. =( Känns obehagligt och kladdigt. =/

Nu längtar jag tills de ringer från optikern så jag kan åka och hämta mina glasögon! Har jätte ont efter att jag har suttit med mobilen eller datan eller tvn.. gör inte ont bakom höger öga men gör fruktansvärt ont bakom vänster öga. =( Jag kan knappt titta på tv alltså så ont gör de. Och så ser jag tokigt med vänster öga.

Hon sa att jag till och med har en jätte liten dold skelning men inget som vi behöver göra något åt då den är så pass liten. HAHAHAHA det visste jag inte om jag skulle våga skriva ut här men nu är de gjort. =P

Min mamma berätta att hon hade samma problem med sitt öga när hon var i tonåren men att de växte bort.  Men jag ÄLSKAR glasögon så jag har dem gärna på mig =).

Ska som sagt bli jätte skönt när de är klara och jag kan hämta dem.

Men tillbaka till morgon dagen... är de minus grader imorn och jätte blåsigt så tänker jag inte åka med Vilda och stå ute i nästan 3 timmar. För Vilda är redan snorig och hostig och jag vill inte att hon blir värre än vad hon redan är. Det hoppas jag att min pappa och min bror förstår. Då får vi helt enkelt bara ses en snabbis och sen får vi boka in en annan dag. =)

Nu ska jag vara social med min syster igen... Jag har många syskon. 5 st faktiskt. Det är jag glad för! Syskon är de näst bästa som finns!! <3<3<3

XoXo // Nelly

Världens bästa moster <3

Jag åkte till min mamma i morse och hjälpte henne och mormor att handla. Jag lämna in mina glasögon och så handlade jag oxå mat. Sen tog jag med min syster hem till oss så får hon stanna här till imorn. =)

Min underbara man står just nu och lagar mat och bakar chokladmuffins som vi ska ha med när vi träffar min lillebror och min pappa imorn. Min lillebror älskar tydligen chokladmuffins hehe. =)

Efter de ska jag köra hem syrran och lämna host medicin till min stackars mamma som hostar så mycket att hennes muskel pajat. =/

Vilda står och dansar nu och är så söööt. =)

Ska väl sluta skriva nu och leka med lite med min syster och min dotter. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4