torsdag 28 juli 2011

Skönt

Min man bad om ursäkt och sa att de är självklart att jag ska få tattuera mig. Jag har ju faktiskt sparat till de. =) Nu är han oxå hos min mamma och vi ska äta middag och kolla på två komedier som vi hyrt. Ska bli mysigt.

XoXo // Nelly

Gråter....

Fick en rejäll utskällning av min karl när han kom hem på lunchen. Tydligen så är jag dålig på många vis men mest va han arg på mig för att jag vill tattuera mig för MINA spar pengar. Han tycker att dem pengarna ska gå till honom och Vilda. Jag har pengar till Vilda och mat. Det är inte så att vi står utan. Men så fort det handlar om att jag ska få göra något för mig själv som kostar pengar så blir jag utskälld. Men han får jämt göra de han vill. Så jag kommer inte att tattuera mig och han får alla mina pengar. 4000 kr! Hoppas han blir glad för det är inte jag!! Larvigt kanske men jag gråter.... De här såra mig massor. Jag trodde de va mina pengar i mitt sparkonto.. Tydligen inte.


XoXo // Nelly

Toradag

Jag kanske ska till en tjej kompis ikväll.. Kanske bara. Jag hoppas jag ska dit, senast imorn Hehe =). Har funderat lite och kommit fram till att det blir att kolla sommarstuga i nortan. Vi delar på den med min mamma då så vi kanske har råd att köpa ett till nästa sommar kanske. Eller jag vet inte, är inte helt säkert såklart. Vi har en del att kolla upp först! Man kan ju inte bara gå och köpa heller. Jag är så ivrig med att åka och gadda mig oxå. Jag har ju pengarna till första sittningen. Om två,tre månader har jag till andra kanske sista sittningen. Ska nog ringa crille och boka en tid. Men ringer honom nästa vecka. Så jag kan kolla med barnvakt för den kommer ta ett par timmar. Och Thomas vill ju följa med varje gång så han är inte hemma med vilda. Han vill oxå gadda sig. Men då får han göra som jag. Jag tar 500 kr i månaden som går till bara mig. Annars får jag inget någonsin. Och nu valde jag att spendera på mig själv. Annars brukar jag köpa kläder åt vilda Hehe. Kl är inte ens tio och jag är redan uttråkad. =( Suck!!!

XoXo // Nelly