onsdag 20 april 2011

Hemma från träningen

Nu har jag kommit hem och ätit middag och duschat. Gud va skönt de va att träna igen! Hade ju inte tränat sen i fredags och då va jag sjuk. Vi vägde och mätte mig och jag fick inte hela resultatet nu utan får de på papper nästa gång jag kommer. Vilket blir på lördag. Meeen jag hade gått ner 2 kilo till och minskat 3 centimeter runt armar. Vet inte mer än de än. Så de andra får jag återkomma med.

Nu har älskade lilla Vilda somnat oxå i pappas famn. Men hon hade saknat mig idag för när jag kom hem ville hon bara va med mamma hehe. Sen vart hon så trött så hon fick somna hos pappa. Thomas har vart ute med Vilda på promenad och i lekparken nu när jag va och träna och han skickade jätte fina bilder som han tagit på henne. Jag lägger ut de imorn för nu vill jag mysa med min familj och kolla på filmen som går på 6:an.

Love // Nelly

Imorn är de skärtorsdag

Och sen är de påsk helg!!

OCH Patricias födelsedag!! =D

Vildas första påsk och de ska bli så kul. Hon ska få påskägg men inte med godis i så klart! Utan med leksaker! =)

Aa men måste verkligen gå nu.

Love // Nelly

Hejhå

Snorig som bara den pga all pollen ute. Jobbig period nu på våren men jag kan inte låta bli att älska den iaf! =D Vem tycker inte om våren liksom, allt blommar och vi ser hur allt liv börjar om på nytt. UNDERBART!

Nu står Vilda själv utan stöd nästan hela tiden hahaha. Hon tycker de är så kul! Hon har oxå lärt sig att vinka och vad lampan sitter. =) Så säger jag: Vilda vart är lampan? Då tittar hon på lampan i taket eller lampan på väggen =D. Hon är så duktig min lilla sessa! Sex tänder har hon fått nu! Helt otroligt vad de växer i hennes mun... ser ut som att några tänder på underkäken ska börja växa nu oxå för hon är helt tjock i munnen. Jag hoppas de väntar ett tag för nu har hon haft ont tillräckligt länge i munnen pga alla tänder. Vi, jag och Thomas har fått ett mirakel barn! Hon är så genom go och så snäll och rolig och söt. Fast hon är sjuk eller har ont. Oftast iaf.. =) Klart att hon oxå blir ledsen ibland när hon är trött eller har mer ont än vanligt. Men oftast så skrattar hon en himla massa åt ALLT när hon blir trött och hon gnäller lite och vill sitta knät när hon har ont. Inte värre än så. Så vi har ett mirakel barn, hon är så lätt att va med och ta hand om. Vår underbara,glada,älskade och vackra unge!
JA jag är en grymt stolt mamma och Thomas är sååå stolt över sin dotter!

Snart ska jag åka och träna.. är nyfiken på hur de funkar här i tyresö och om de finns några andra maskiner... men de får jag kolla nån annan dag då jag ska vägas och mätas idag ju.. så då åker jag till gamla vanliga stället.

Älsklingen kommer väl hem snart så jag avslutar här.

Love // Nelly

Hello idag är de onsdag =D

Ok, igår va jag ute med Vilda så mycket som vi orkade och sen sov både hon och jag emellan åt för vi blev så trötta av all friskluft hehe. Pratade med Patricia igår och både hon och jag är ledsna över att vi inte kommer komma till henne på lördag. Varför vi inte åker dit är för att hennes man har bjudit hans kusin som är mitt ex. Och varken jag eller Thomas vill träffa honom så vi får komma över en annan dag då han inte är där. På eftermiddagen så åkte vi till min mamma och hälsa på.. hon sakna Vilda så mycket efter två veckors uppehåll hehe. Eller en vecka..jag vet inte? =S Hon tyckte Vilda har ändrat på sig massor och är verkligen en egen individ och hon tyckte hon har ändrats i ansiktet oxå och var ännu mer lik sin pappa =D. Vilda var inte riktigt på topp igår heller så hon log och skratta inte lika mycket som hon brukar. Men mamma/mormor vart så glad över att få pussa och krama på Vilda igen. =)
Vi åt middag där och kollade på Desperete housewifes och sen åkte vi hem. Vilda börjar bli frisk för hon börjar bli så busig här hemma haha.. hon klättrar och pratar och skrattar. Nu sover hon efter att fått äta lite gröt.

Idag är de mulet ute och Vilda behöver få en vilo dag. Ikväll ska jag åka och träna igen och det ska bli enormt skönt!! Har längtat som en TOK på att få komma tillaka! =D Ikväll om de är fler som jobbar så ska jag vägas och mätas oxå.. spännande som sjutton! Då får jag se om min träning och min diet funkar. Jag litar på vår våg men jag går efter deras våg. Inte stor skillnad på resultaten men de kan skilja ca ett halvt kilo eller så ibland.

Men vi får se.. jag hade ju uppehåll med dieten när jag var magsjuk och börjar med den idag igen.

Nu vakna min lilla skuttis igen.. jag får komma tillbaka senare. =P

Love // Nelly