fredag 21 oktober 2011

Kärlek!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Fredags mys

Published with Blogger-droid v1.7.4

Fredag

Idag har vi vart på leklandet här i Tyresö och när vi kom hem somnade vilda och Thomas på en gång! =) Jag har legat bredvid vilda tills hon somna men nu sitter jag här =P. Jag är oxå trött men känner inte att jag har någon ro att vila.. =/ Kanske sen när de har vaknat hehe.. Jag vill göra något kul.. Vill så gärna gå på bio. Det va typ hundra år sen, känns det som. Det va iaf nån gång innan vilda kom. Tror till och med att det va innan jag blev gravid. Aja de kommer sen. =)
Nu sitter jag i soffan med ett glas rött och lite choklad.. De är fredags lyx! Nä nu vill jag njuta av min ensam tid.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Huvudvärk!!

Har skit ont i huvudet idag... Känns tungt.
Tänkte skriva om städerskan vi har, ja nu är de ju så att vi har klagat på företaget och städerskan med tanke på att hon inte dammar bakom och under saker och samma med dammsugningen. Hon diskat inte heller fast vi har bett om det. Så vi kommer antagligen att sluta använda dem. Jag städar mycket bättre och finare, ända är att det tar längre tid för mig för jag har ont och får ont. Får inte heller mycket hjälp hemma. Det sjuka är att jag maila och frågade handledaren om vår städerska kan diska men fick aldrig något svar på de, fick bara frågan om vi ville boka en stor städning. Så de lutar åt att avsluta allt.
Så då va det förklarat. =)
Idag ska vi försöka hitta på något kul men att försöka hitta på något kul med min karl är svårt. Han vill inte göra sig klar och han vill inte vara med sin dotter eller klä på sig och faktiskt göra nån nytta. Han tror att pappa ledig betyder Helt ledig... =/ Inte riktigt så de funkar. Jag längtar tills min mamma är frisk oxå så hon kan ta vilda en helg. Så jag får nån paus och vila. Börjar känna mig helt slut och mitt tålamod börjar sina... Har inte fått nån som helst avlastning eftersom Thomas jobbar över jämt och dömer massa innebandy. Då kommer han hem när vilda har somnat typ.
Ska ta henne nu för de gör j inte mannen min. *SUCK*

Inte lätt att vara mamma men det är kul och världens bästa "jobb" =) Älskar min dotter över allt annat!

XoXo // Nelly