torsdag 15 december 2011

Saknar och längtar

Längtar tills jag och Hanna ska träffas, vi har nog inte setts på kanske 9 år tror jag.. =S OJ!! Det va länge !! Vi måste ses nu efter jul!

Här är min vackra vän Hanna


Jag skulle tycka de var skit kul om Mira var med när vi träffas... och Nina. =D Hahaha aa vi precis som förr =D. Skulle vara fett nice ! ;P



Har städat hela hemmet och lagat middag. Vart lax med kokt potatis och broccoli idag. Smrrigt som bara den! Thomas badar Vilda nu. Hon ska sova efter de. Hon brukar bli tröttare av att bada innan hon ska sova för natten vilket är jätte bra. =) Kl åtta börjar Grimm och det ska jag se.
Imorn är det fredag och vad jag vet så händer det inget alls imorn. På lördag blir de att julhandla med min mamma.
Längtar till måndag då jag ska till Candrah. Men måste styra upp min "dejt" med Hanna oxå. =P

Jaaahapp... blir att hjälpa killen med barnet och sen natta henne under tiden jag förhoppningsvis kan se Grimm =)

XoXo // Nelly

Hmm

Gud va folk ljuger mycket. Hon är ett stort skämt!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Published with Blogger-droid v1.7.4

Herregud

Nästa vecka är de julafton och de finns ingen snö what so ever!! Vi har inte ens sett snö i år! Frost ja, is ja men ingen snö. =(
Ska bli super kul och super mysigt att fira jul hos min svärmor! Mycket familj och mycket barn! =D Längtar oxå till juldagen då vi åker till min mamma och firar jul. För då får vi fira med min mormor!! Hon är jätte sjuk och vi tror att detta kan bli hennes sista jul. =( Hon är verkligen jätte sjuk nu. =(
Jag och mamma och Jimmie har gett pengar så vi kan handla en Stor julklapp till mormor. En julklapp hon behöver och kommer ha nytta av. Skriver inte vad än.. Hehe =)
Ska försöka ha råd att köpa mer julklappar till barnen oxå haha.. Men har redan till barnen så om de inte räcker efter jag köpt mormors så gör de inget. Barnen får julklappar av oss med =)

Längtar till julafton nu! =)

XoXo // Nelly

Torsdag

Hemma med vilda idag oxå. Fick avboka mötet hos arbetsförmedlingen, som tur är var de inge viktigt möte. =) Får en ny tid sen.

Igår ringde en man mig som ska hjälpa mig med att hitta lärlingsutbildning eller jobb. Sen ringde han mig på eftermiddagen igen och berätta att han pratat med en vän som gärna vill träffa mig!! =) Han har alltså eventuellt hittat en arbetsplats där de vill ha in mig som lärling! Det betyder LÖN!!! =) Gud va skönt om jag får de! Håll tummarna för mig nästa vecka,ska eventuellt dit på tisdag!
Idag ska vi bara vara hemma, min mage är jobbig igen och Vilda är lite hängig.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4