lördag 25 februari 2012

Min vackraste någonsin

Idag är en väldigt bra dag! Bättre än vanligt faktiskt! =) Har en glad och mysig unge och en väldigt snygg och glad man hemma! Min syster har sin 18 års fest nu och de är full rulle där hemma. =P Jag ska snart åka dit och hålla min mamma sällskap. =) Vilda och Thomas stannar hemma. Ska bli riktigt kul faktiskt hehe. Imorn blir de fika för Helle och på min mans födelsedag ska vi ju ut och festa, alla syskon. Min älskade Thomas firar vi med fika dagen efter. Han fyller 31 så de är inte något speciellt att fira (utöver att han fyller år menar jag). Han fyller ju inte jämnt. =) Förra året hade vi en stor 30 års fest för honon så i år blir de lugnt. Han har inget emot att sitta hemma hos min mamma med Vilda och kolla film och leka med Vilda. Varför han ska vara där är för att jag kommer dit sen och sover och då har jag mina älsklingar där när vi vaknar =D Kalas bra ju !! =D

Nä nu ska jag duscha och sen göra mig klar för att åka till mor min.

Kommer dock sakna min lilla prinsessa när jag ska vara borta hela kvällen. =( Men jag hoppas att hon somnar tidigt, då känns de bättre hehe. =)

Love // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Gömma nappen i vanten =)

Igår åkte vi till min mor och hjälpte henne att handla inför festen som är idag. Massa mat och mys. Min underbara Thomas åkte i morse och hämtade tårtorna och sen åkte han till min mamma och lämna dem. Han är där nu gissar jag. Jag skulle ha åkt med Vilda men han tyckte att jag skulle få slippa åka med Vilda fram och tillbaka, det va snällt =).

När han kommer hem från innebandyn ska jag åka till mamma ändå och hjälpa henne servera alla tonåringar hehe ;) Ska bli kul att se min syster med några av hennes vänner. =)

Men tills dess ska jag krama och pussa och leka med min älskade Vilda! För om jag åker runt fem ikväll så kommer jag inte få träffa Vilda i vaket tillstånd förrän imorn bitti. För jag lär ju komma hem runt ett tiden i natt kanske. =)

Jaja.. Ha en toppen lördag, det ska jag h =D

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4