lördag 9 april 2011

Snart fyller Patricia 25 år :)

Den 22 april fyller min kära vän Patricia 25 år.. Tror vi ska fira henne den 23 april men kommer inte ihåg säkert.. Parti du kan väl höra av dig om de? :p måste kolla om vi har barnvakt då oxå eller om vi kommer med vilda på fika bara.

Nu skulle vi ha kollat på en film men vår dotter är super gnällig och inget passar. De betyder nog att hennes framtand är på väg ut ur tandköttet. Stackars min lilla tjej... Hon vaknade i natt oxå och va jätte ledsen och hade ont. :( Hon har fått alvedon men de verkar inte hjälpa än.. Börjar väl snart hoppas jag så hon kan sova.

Nä jag ska gå och hjälpa min man nu med lilla vilda. Verkar inte gå så bra.

Love // Nelly

Lördag..

I morse åkte jag och träna dom vanligt när jag vakna. De gick bra idag med men jäklar vilken träningsvärk jag har från zumba igår! =O kunde knappt ta mig ur sängen i morse haha. Aa men efter träningen så åkte jag och handla lunch och sen hem för att äta och duscha. När vi alla va klara och vi packat allt som ska med till vilda så åkte vi till barkarby outlet för att kolla på en ny säng till oss på sova. Vi fick hjälp av en specialist och till slut hitta vi en säng som passa var och en perfekt! Det vart jäkligt dyrt FAST vi fick jätte mycket i rabatt. Allt som allt kosta de 35.000 kr. Hade vi inte fått rabatt så hade allt gått på 45-50.000 kr! Men de är de värt och den kommer vi ha i flera år. Vi köpte alltså madrasser,ben, sängram och kuddar. :) Annars har vi vart hemma idag och haft mysigt. :)

Nu ska vi äta...

Love// Nelly