lördag 15 juni 2013

Före och efter..

Men är inte klar än.. har 23 kg kvar att gå ner minst!




Kanske syns lite iaf.. =/ Jaja -27 kg är inte så dåligt =)

Visste ni att.....

.....jag har gått ner 27 KG?? =)

Japp det har jag gjort! På 4 månader. Har gått ner så mycket FAST jag vart sjuk och fått akut operera mig osv. Gått på antibiotika och äter än idag medicin för urinvägsinfektion. Den vill liksom inte ge med sig.

Jag är stolt =) Det syns väldigt bra nu. =D
Är dålig på att ta helkropps bilder faktiskt.... fast jag har bilder på mig med bara trosor och linne men känner inte att jag vill visa de för hela världen. =P

Klippte mig idag och färga håret.. Klippte av mig allt hår nästan.. har lite kvar hehe ;P Färgade rött själv och det blev typ ingen skillnad hahahha.. ska gå till min mammas väninna så hon kan färga mitt hår. =)

Thomas är ute och bygger på lekstugan med grannarna och Vilda leker med barnen. =)








Idag var mamma och syrran uppe i Nortan på syrrans andra sittning hos Cribs. Det gick bra, det blir en till sittning bara. =) Sen ska hon boka tid för att göra tassar och skriva Adora under porträttet. 
Mamma vill oxå gadda sig men vet inte när och riktigt vart på kroppen hon vill ha de. Hon vill iaf skriva alla hennes barns namn och barnbarnens namn på kroppen. =D Så ska hon ha plats för fler barnbarn när de kommer =P

Seize The Day