tisdag 6 mars 2012

Jippiiiie

Den här glada och otroligt trevliga tjejen har precis blivit anställd !! =D Woooohooooooo GRATTIS TILL MIG!

Min chef ringde mig efter intervjun och sa, hej de är din nya bästis haha. Han är as snäll och så himla rolig. Hans fru var med och hans kollega och VVD var oxå med. All var enormt trevliga och jag kände mig välkommen och som en i gänget på en gång. =) Ska bli såå kul att börja jobba igen!

Wiiiiihiiiiii =D
Published with Blogger-droid v1.7.4

BILD BOMB, gammle Bilder på mig =) 2008-2010
















 Jag och Patricia =)


Fin

En Bild från 2009


Från 2011


Lite skillnad kan jag ju säga... men jag ska tillbaka till min förra vikt.. till och med mindre. =P Ska gå ner till 58 kilo för enligt läkarna ska jag väga 58 kilo. Så jag ska försöka gå ner dit och sen om jag går upp lite igen så gör de inget för de är fortfarande fint på mig. På första bilden vägde jag 79 kilo eller så.. Så jag är fin ändå. =) 

Jag gillar mina gammla bilder för jag tycker själv att jag var fin då. =)

Avenged Sevenfold!!




Avenged Sevenfold
Är de BÄSTA bandet ever! 

Jag kommer ALLTID att älska dessa grabbar! Snygga,grymma och helt enkelt BÄST!!


Äntligen!!

Min kirurg läkare har ringt och frågade hur jag mådde och om jag har ont. Jag sa nej allt är bra, och jag har inte haft så ont innan medicinen heller. Det tyckte han var bra. Han berätta att mina sår i magen är väldigt djupa och riktiga sår så han vill att jag äter medicin i 4 veckor till och sen komma på en ny gastroskopi. Så han skrev ut mer medicin som jag ska hämta sen och så skrev han en remiss till gastro om ca en månad. När jag är på undersökningen ska jag boka en ny telefontid till honom så han kan ringa mig med svaren. =) Ser det bra ut då så bokar vi en tid för op. =D Det vill inte operera mig när de finns risk för att jag förblöder så de är bra. Det vill heller inte operera mig om jag är sjuk och jag är ju sjuk nu med magsåren. Eller i deras ögon iaf. Han sa oxå att det inte fanns några magbakterier vilket är kanon! Så jag har fått dessa sår av stress och av treo som jag faktiskt dricker varje dag. Så från och med idag blir det inge mer treo! =)

Pratade med han som jag ska på intervju hos och vi bestämde att jag ska komma dit kl ett idag. Vill inte skriva ut hans namn därför jag bara skriver han. =) Ska bli super kul att träffa honom, han låter som en toppen man och han är rolig. Vi verkar komma överens väldigt bra redan hehe. Iaf på tele. Jag är skit glad idag och längtar till intervjun. Jag vill så gärna ha de här jobbet. Vet inte varför egentligen för jag gillar inte att städa men de är ett lätt jobb med bra betalt. Plus att jag kan säkert byta till trädgård eller barnpassning när jag har jobbat där ett tag. =) Tänk på sommaren, att få jobba ute hela tiden med trädgård.. då blir jag brun och fin =) hehe.

Efter dessa fyra veckor med mer medicin och en gastro och om allt ser bra ut så kan jag säkert börja träna igen. =D Nu kommer jag absolut inte att nå mitt mål som jag skrev om förut. Jag kommer sätta nästa sommar som mål istället! Så får jag ta lite åt gången. Vill inte göra mig mer besviken på mig själv därför sätter jag nästa sommar. Det är långt dit så jag borde känna att jag hinner. Och går jag ner innan blir jag ju bara glad. =) Detta mål är inte för att andra ska gilla de eller så utan enbart för min egen skull! Min kropp är sjuk nu och behöver vila.... vilket jag hatar men gör jag som läkaren säger så blir jag säkert frisk snart. =) Jag har en underbar mamma som betalar för mitt gymkort så jag har ett när jag kan börja gå igen. Känns skönt. Tycker bara synd om min mamma som får sitta och betala för mitt när jag inte ens kan gå nu. =( Jag har iaf inte gått upp något sen jag vägde mig sist. Vilket är jätte bra. Även fast de känns som att jag har gått upp i vikt. Men de är nog för att jag inte tränat på länge och för att min kropp inte är lika fast längre.. =/ Börjar fan bli gammal haha... =P

Jag hoppas att de går bra för min Vilda idag på dagis och att hon har jätte kul. Så dem inte ringer mig vid ett och ber mig komma och hämta henne. Jag kan inte gå på intervju med min dotter. =/ Så jag hoppas allt är bra så jag kan hämta henne efter intervjun kl två. =)
Det bästa med denna intervju och de här jobbet det är att det är här i Tyresö, så jag är nära jämt om något händer. Det tror jag oxå att VDn som jag prata med ser till då han vet att jag har en liten plutt hemma som han själv sa haha. =) Haha jag gillar honom redan och vi har inte ens träffats än. Han verkar cool helt enkelt. =)

Gaaaaaahhhhh jag vill att kl är halv ett nu så jag kan åka... jag gillar att vara i tid och det tar väl ca en kvart max att åka dit... men jag vill hitta parkering och som sagt, vara i tid. =)
Det är viktigt för mig att aldrig vara sen! Jag hatar att vara sen. Jag är en punktlig kvinna! =)

En positiv egenskap kan jag tycka =)

Nej nu måste jag göra något annat... typ ställa mig upp och hoppa så jag blir av med lite energi... jag är så glad idag att hela jag sprudlar hahahahaha

God dag!

Hitta fina bilder =)

Jag när jag var höggravid med Vilda, det är lilla Embla i mitt knä.. Vildas kusin på pappas sida.


Familje foto på barnen, Arthur(kusin),Ciara(syssling),Nell(kusin),Embla(kusin),Fillippa(kusin) och så min prinsessa Vilda i Fillippas knä. =) Det är alltså Vildas kusiner och hennes syssling.

Arthur,Nell,Embla,Fillippa och Vilda =)

Dem är så söta! Och titta vad liten Vilda var. Hon är bara 4 dagar yngre än hennes syssling Ciara men ändå såå mycket mindre. Fast inte nu längre hehe. Vilda har vuxit om Ciara nu tror jag.. Vilda är jätte lång. =) 

Det ska bli spännande att se hur lång och hur mycket hon väger exakt när vi ska till BVC den 16 mars för att vaccinera Vilda. Se om hon följer kurvan eller om hon går över den.. tror inte att hon går under iaf. =)

Väntar på att min kirurg läkare ska ringa mig men han verkar ha fullt upp... =S Jag som ska iväg på intervju oxå... jag har inte riktigt tid att sitta och vänta så här. Jag hoppas att han ringer snart!! För min kanske blivande chef väntar på mig. =)

Jag sitter liksom inne med skorna på och väntar hahaha... nej då jag känner mig inte stressad...inte alls! =P
Och så hoppas jag att min magmedicin har hjälpt mig så mina magsår är borta nästa gång jag ska på gastroskopin. Och att mina lungor är bättre för jag tar mina inhalatorer fyra eller fem ggr om dagen nu och har gjort de sen jag sövdes och dem berätta om mina lungor. Men helt ärligt nu, jag har skit ont i min vänstra lunga.. =/ Men så länge jag kan stå upp och röra mig så kommer jag tyvärr inte söka hjälp för de. För jag tycker de är onödigt att sitta i timmar om de knappt gör ont ens. Den här smärtan står jag ut med ett tag till ;P.

Meeeeen ååååååh ring nu då!! Kl är ju tio snart och han skulle ringa mellan nio och tio idag!!! Jag struntar nog i att vänta och åker till min intervju nu. Ska bara messa honom och kolla vilken adress det var. =)

Ha en underbar dag och håll tummarna att jag får jobbet nu =)

Love // Nelly