söndag 5 juni 2011

Lång helg

I torsdags så tog vi med oss min mamma,lillasyster och hennes kille till skansen och vi hade en helt underbar hel dag där och Vilda tyckte de va så kul med alla djuren och hon prata hela tiden hahaha. I fredags var jag och mamma och träna och sen tog jag med henne hem till oss och hon sov över. Vi satt i solen och Vilda badade i sin pool. =) På lördagen så packa vi ihop allt och drog ner till landet och myste med hela tjocka släkten eller aa ett antal av oss saknades men många va med. =) Vi åt lunch och middag och Vilda lekte med Ciara som en tok. De ungarna är så sjukt söta och fina! <3 Och de har så kul ihop. Ciara tog sina första krypsteg framför mig och Thomas.. som tur var så fick Carin och Mohsen se henne krypa igen sen =D. Det va häftigt. Thomas och Mohsen åkte ut och fiska strömming oxå och de va skönt för killarna va så glada när de kom tillbaka. =)
Vi skulle inte ha sovit kvar på landet men de blev så att vi gjorde de iaf.. det va så trevligt och så bjöds de på gott vin till den extremt goda maten. Barnen va uppe till elva tror jag på kvällen och sen bara tokslockna dem haha.. så Thomas kunde bära upp Vilda i en filt till de andra huset som jag,mamma och Vilda skulle sova i utan att Vilda vakna =P. Och så sov hon heeeela natten ända fram till kl åtta på morgonen. Så skönt. På söndagen så åt vi frukost med alla och sen prata vi fram till lunch ungefär... sen packa vi ihop och åkte hem. När vi kom hem så kolla vi oss om vi hade fått några fästingar och jag och Thomas klara oss konstigt nog men Vilda hade fått en på huvudet.. =( Jag fick bort den utan problem och fick med huvud och allt. Hon märkte knappt att jag tog den haha. ;) Så nu håller vi koll om hon kanske blir sjuk inom dessa tre dagar framöver och om de blir rött runt eller så. Men än så länge ser de bra ut.. ser knappt att de har suttit en fästing där. Jag är duktig jag =D. Fick en del övning på min hund jag hade förut.
Aaa och när vi hade lämnat av min mamma hemma hos henne åkte vi hem, packa in mig och Vilda och alla saker sen åkte Thomas till sin pappa och deklarera.. jag och Vilda orkade inte följa med dit tyvärr. Thomas kom hem och tog Vilda och jag somna hahha..
Vi har ätit middag och nu sover vilda iaf.. så de är skönt.
Imorn ska jag träna om de är öppet... sen vet inte jag om vi har några planer faktiskt.. men de brukar alltid bli nått skoj haha.

Bilder från skansen









Vilda somna med ett kort som hon fått av sin mormor framför ansiktet i bilen =)

Vilda tok somna i bilen efter hel dagen på skansen haha.. =)

Ja och sen fick jag en söt bild på min kusin Tobbe och Vilda från Vildas dop..

Finaste <3

Love // Nelly