lördag 19 maj 2012

Thomas och Arthur

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda väntar på maten =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Helveteeeeee!!

Alla mina bilder,alla mina videos och all min musik är helt bort på min mobil!! ='( Nu har den ballat ur totalt! Stänger av sig själv och sätter på sig själv och svartnar och ibland funkar inte skärmen.. Kanske dax för en ny snart.

Jävla skit oxå!!

Förövrigt så har jag haft en bra dag. Fick sova länge och när vilda och Thomas hade badat och duschat klart så gick de och sov.. Jag duschade och sen gick jag och satte mig i soffan och började kolla på en film. Filmen gick inte att titta på så jag gick ut och gick en promenad. Väl hemma så sov de två fortfarande så jag åkte ner till video butiken och hyrde tre filmer och köpte pringels till vilda och cola. Lite lördags mys iaf. Väckte dessa två sömntutor kl fyra. Nu snart ska vi upp till Marie och Ola och alla barnen och grilla. =) Det ska bli nice!

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sååå jävla snygga !!!

Published with Blogger-droid v1.7.4

Oj..

Igår var en riktigt seg dag hos min mamma.. Vi typ satt på balkongen,inne i soffan och på golvet och lekte med Vilda. Disken blev gjord och tvätten men de va typ de haha. En riktig lat dag. På eftermiddagen kom Thomas och hämta mig och vår snoriga lilla Vilda och vi åkte och handla på ica maxi. Efter de åkte vi hem,åt middag och sov. Kul va? =P

Idag fick jag sova ända till kl kvart i tolv!! =O Jag va trött!
Nu badar Vilda och Thomas och de sitter och sjunger tillsammans haha *söta* =)

Vi ska väl ut och hitta på något när de är klara. Efter att jag har duschat oxå. Men vad?

Jag är rökfri btw!! =D Tycker de smakar värre än värst och de luktar blöt askopp om alla som röker och fy faaaan va äckligt !! Tänk att jag har luktat så! Tänk att min dotter har känt den lukten från mig... Usch de är inte ok!
Tack för tabletterna jag fick! Skulle jag få för mig att röka ändå så blir jag yr som bara den och sen blir jag såååå illmående så jag spyr. Och då vill man ju inte röka =). Duktiga jag!! =D

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4