söndag 17 april 2011

HAHAHA

Nu har jag lyckats gå ner 4 kilo iaf =D Så nu börjar de ÄNTLIGEN hända något på vågen oxå !! UNDERBART!!

Skön dag

Vart en underbar dag med mycket vila för oss sjuka. Älsklingen har städat lite hemma och de börjar lukta gott. Sen har vi alla vart ute en stund för att få frisk luft och så kunde vi vädra ut hemma oxå. Jag har Ciaras dop i mina tankar hela tiden. Jag är så ledsen att vi inte kunde komma idag för jag ville verkligen de. Jag tror att dopet var jätte fint och att lilla Ciara var jätte fin. Önskar bara vi hade kunnat vara där.

Här är lite bilder från idag och nån bild är från i veckan...

















Det va lite bilder från idag. Som ni ser så är vår dotter hur glad som helst FAST hon precis vart magsjuk och har lite magbesvär fortfarande. Världens snällaste bästaste och vackraste lilla tjej på denna jord!

Love // Nelly

Fortfarande sjuka..

Usch igår kväll höjdes min temp från 35,4 till 38,9 på bara en och en halv timme. Vildas gick aldrig över 38 igår så de va bra. Än så länge är Vilda feberfri. Jag har inte kollat på mig idag. Känner mig lite piggare men typ mörbultad i hela kroppen. Mår fortfarande lite lilla och kallsvettas.

Just nu sitter jag och Vilda och leker och kollar lite tv ibland. Thomas är ute och hjälper sin lillebror att byta däcken på hans bil. Tobbe är sjuk så han orkar inte byta dem själv idag. Han sa att han ska sjunga Just the way you are på till Vilda på hennes dop fast han ändrar lite i texten, känns ju fel att sjunga you´re so sexy till en 7 månaders bebis hahaha.
Men de ska bli super fint !! =D Aukustiskt är de finaste som finns om den som sjunger kan sjunga och Tobbe kan sjunga. Helt underbart. Så lite av musiken är fixad nu oxå. Vi har fått svar på vilka som kommer på dopet och ALLA kommer !! Min bror kanske inte kan komma då han kanske ska resa bort just då men han är inte hundra än. Väntar fortfarande på hans svar.

Haha Vilda håller på att klättra på min rygg nu och dra mig i håret.. tror nån vill ha mammas uppmärksamhet. Och de ska hon få.

Love // Nelly