onsdag 23 februari 2011

Nu så..

Nu sover min lilla prinsessa och min man är och ska döma innebandy. Äntligen lite mer tid för mig och bloggen ;) haha. Jag har en fd vän som är så korkad ibland så jag blir tokig... hon va faktiskt min bästa vän i många år men de visade sig nu att hon har gått och blivit en väldigt falsk och feg person. Jag tycker synd om henne faktiskt. Hon mår jätte dåligt psykiskt då hon har gått igenom en massa skit förra året och stackarn vet inte hur hon ska hantera de så hon tog ut de på mig... plus att hon har börjat ljuga och skvallra och lägga sig i andras privatliv osv.. vilket är så olikt henne så de är sjukt. Hon så länge jag har känt henne har hon alltid vart en tjej med ryggrad som säger vad hon tycker och tänker och är ärlig. Om hon fick höra rykten eller så om en av hennes vänner om en annan vän så ringde hon direkt för att fråga den vännen om de är sant eller inte... sånt gör inte hon längre utan hon tror på skit snacket och struntar i att ringa och fråga den de handlar om... Ja hon fick höra att jag satt och skrev till folk på fb om saker som hon har sagt till mig i förtroende.. jag har aldrig gjort de! Varför skulle jag göra de undrar jag? Jag bryr mig inte ens om de folket och har aldrig gjort de heller. Vissa av dem känner jag inte ens. Men som jag skrev så frågade hon inte ens mig om de utan hon trodde bara på de och anklaga mig för saker som jag ej gjort. Hon har inte ens bevis. Och så umgås hon med folk som inte är riktigt vettiga i huvudet så en kväll när jag och min man satt och kolla på svensk maffia bestämde vi oss att vi ska sluta umgås med henne så länge hon umgås med dessa människor.. och så länge hon inte vågar ta sig utanför järfälla och fatta att hon borde flytta därifrån. Vi bestämde det just för att vi tänker på vår dotters uppväxt. Vi vill inte att hon ska växa upp med hennes son som träffar trasch hela tiden och som blir uppvuxen i jakan. Vi vill att vår dotter växer upp med våra någrant valda vänner som är helt fantastiska,underbara, smarta individer med härliga barn och en positiv syn på livet och vad de har att erbjuda oss. Alla vi har rest och vi har flyttat själva och vi vågar stå på egna ben och slänga ut oss i världen. DET är människor jag vill att vår dotter växer upp bland. Vuxna människor som inte snackar skit om varann och som älskar oss och Vilda och som ger henne trygghet. Jag borde inte ha skrivit ut de här men eftersom hon va min bästa vän så känner jag mig otroligt sviken av henne. Det går utför för henne och hon börjar bli en vidrig person, en väldigt elak människa och jag är ledsen för de. För hon va en super fin och gullig tjej. Men men livet har sina turnar och saker och ting händer och man förändras.. så är de bara.

Lite positivare saker då.. Min underbara älskade bästaste mamma har vart med min syster och hennes kille och köpt henne en ny data i födelsedags present. Och så har hon köpt lite mer men jag vet inte vad de va för något.. Nu sitter dem tre och fikar tillsammans och min mamma va så glad =D Det är nämligen inte ofta lille syrran har tid för oss längre då hon är tonåring och har så mycket vänner och pojkvän osv. Jag längtar till på fredag först för träningen ju men sen till på lördag då vi ska fira Helle. Jag älskar min lilla syster så himla mycket! Och jag vill se henne lycklig och glad jämt. Hon vet att hon kan räkna med mig hela tiden och att jag finns där för både henne och hennes kille. =D Forever baby!! ;) Har bara ett problem... VAD SKA JAG KÖPA?? Jag vill köpa något som hon blir glad för... något som hon inte förväntar sig... något roligt och fint och som hon kan ha användning av flera gånger.. Ingen snusk present såklart. SÅnt köper jag inte till min syrra, hon fyller ju bara 17 år. Kanske nästa år ;P HAHA Aa men jag ska inte skriva ut här vad jag har för funderingar för hon kan ju läsa min blogg..

Tänkte faktiskt lägga mig nu och mysa med min lilla dotter nu som sover så gott och kolla lite på tv nu när jag får välja tv kanal =P Hihi

Ha de bäst

Love// Nelly

Nu är de klart

Bord är bokat,presenter är köpta och alla vänner är bjudna och har tackat ja. =D Everything is ready ! Nu väntar vi bara att det ska bli den 4/3 2011 kl 19.00 WIiiiiiiie =D

Min dotter är inte en glad tjej idag... hon dreglar och biter i allt hon får tag på så jag tror att hennes tänder på överkäken kan vara på väg nu.. hon har redan fått sina två på underkäken. Min stackars lilla tjej vill skratta och så börjar hon skratta men de slutar i att hon gnäller eller gråter istället hehe.. hon är nog väldigt trött oxå. Har natta henne två ggr idag men hon har bara sovit kanske en halvtimme sammanlagt. Fruktansvärt jobbig är hon idag.. eller nä egentligen inte... det är jag själv som är trött idag så det är nog därför. Ska bli skönt när killen kommer hem så jag kan vila lite innan han ska iväg igen.. då orkar jag ju mer =)

Nu känns de som att allt börjar arta sig iaf.. dopet är bokat,lokalen är bokad,festen är bokad,presenterna är "bokade" och middagen för familj är bokat!! Nu måste min man bli nöjd tycker jag.. =) Tror ni inte? Har ju nästan glömt bort att min syrra fyller år nu på lördag och jag måste ju köpa något till henne oxå. Vet bara inte vad jag ska köpa. =S  Nä jag måste ta min griniga unge nu..

Love// Nelly

Onsdag

Idag kanske min storebror kommer hit och hälsar på oss.. det skulle vara riktigt kul om han kom. Jag har inget att bjuda på heller annat än kaffe,te och coca cola. =P Men inget om han är hungrig som går lätt och snabbt att göra. Men de gör nog inget.
Vet inte vad vi ska göra mer idag än så länge.. får se sen senare mot dagen.

Imorn ska jag träffa en jätte fin och mysig tjej kompis, Erica. Hon bor i Fagersta och pluggar i jakobsberg så tyvärr blir vår mötesplats jakan.. men men det skiter jag i då jag saknar henne som bara den! Det ska bli så kul att äntligen få träffa henne igen =)Och hon ska få träffa Vilda och sen eventuellt Thomas oxå. =D Beror på hur sent han jobbar och köer osv.. Och hur sent hon vill och kan stanna. På fredag ska vilda vaccineras och jag ska träna.. Så jag åker och tränar på morgonen så jag är klar och hemma senast halv ett för kl ett ska hon vaccineras. Efter de blir det att bara vara hemma då hon brukar få feber och få ont. Lördag ska jag träna igen så då åker hela min familj med till min mamma och sen går hon och jag och tränar och sen när vi kommer hem åker Thomas för att jobba och vi firar min syrra som fyller år. =D Jag hoppas att Thomas inte är borta för länge så han oxå kommer fira henne lite men jag vet inte.
Söndag blir de lugnt igen tror jag.. har inga planer iaf.

Ja det var väl de än så länge.. Hhehehe jag älskar att titta på the voice tv på morgonen.. de är ganska kul ibland. Och så är de skönt att jag slipper höra musiken för jag tycker rnb och sånt tjafs är skit musik. =P

Love // Nelly