lördag 24 mars 2012

Tralalalaaaaa

Vad gör man nu då? Vilda sover på soffan och thomas sitter med sin mobil och jag med min hehe..

Min syster är ute och festar med några av hennes kill kompisar. Första gången hon drar till stan så jag hoppas det går bra och att hon har kul. Självklart blir store systern orolig... Så kommer nog smsa henne lite senare och kolla läget. Jag kan ju alltid åka och hämta henne annars.

Känner att jag hade velat hitta på något idag... Eller nu. Är lite uttråkad och rastlös. =/ Ut och ta en sväng med bilen? Nää inge kul när man är själv.. Kanske ringa Angie och kolla vad hon och Camilla gör.. Aa why not. =)

Puss och kräm
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min enormt snygga man och vår gudomligt söta dotter

Vilda kollar filmen på datan och Thomas gör något på mobilen och små kollar lite ibland. =)

Härlig lördag har de vart. Massa musik, dans och lek. Spelt wii och super mario galaxy. Nu varvar vi ner med soffmys och film =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Ner bäddad i soffan

Hon kollar på Von anka och äter äpple. =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Von anka

Published with Blogger-droid v1.7.4

Ååh va gott!

Älsklingen kom hem med sushi till mig!! =D
Det va länge sen sist. =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Lördag

Än så länge har dagen vart bra. Vilda vill inte sova middag men hon fick ändå lägga sig i sin säng och försöka sova.. Vart lite tårar från henne men nu är de tyst. =) Hon behöver sova middag för att inte vara gnällig och trött hel dagen. Har ingen ork att städa idag men de är inte så stökigt heller.. Mest leksaker som ligger över hela golvet. Thomas är och dömer innebandy idag.. Vet inte riktigt när han är klar men han hade bara tre matcher idag. =) Gissar på att vi ska vara hemma idag. Alla är trötta så de blir hemma mys denna helg. Tänkte åka till min mamma men hon har roliga planer idag så de går inte.. =) Men om jag känner att jag måste få komma ut lite så tar jag bilen och åker och tvättar och städar den. Det behövs. Ligger typ lika mycket leksaker i bilen som vi har hemma. =/ Kollar på en jätte konstig film eller serie på 6an nu... Hel skum. Juste... Nu får jag inte läsa ena tjejens blogg längre hahahahaha klockrent! ;P Sluta läsa min då oxå! Rätt ska va rätt! Och ni skulle ju "aaaldrig" läsa min blogg! Nä nä.. =P Jag är på rethumör.. Vet inte riktigt varför. Känns som att jag behöver retas lite och vara lite omogen.. ;) Tror alla behöver släppa ut barnet som vi har inom oss ibland. =) Det kan bara vara nyttigt. =) Har absolut INGET vettigt att skriva om idag.... Så lämnar er för stunden. XoXo // Nelly

Vilda tyckte oxå om maten =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Går dagens middag

Jäklar vad gott de var. Scnitzel med pommer, ärtor, sallad och gurka. Min älskling la upp åt mig och la gurkorna i form av ett hjärta! Så söt! =D
Published with Blogger-droid v1.7.4