lördag 13 augusti 2011

Mitt allt

Published with Blogger-droid v1.7.4

<3

<3
Published with Blogger-droid v1.7.4

Älskade ängel

Finaste tjejen på jorden
Published with Blogger-droid v1.7.4

Lördags mys

Älsklingen min gjorde hemmagjorda hamburgare idag till middag, vilda kan inte riktigt tugga köttet så bra så hon fick brödet som Thomas la i stekpannan en sekund typ och så la han på ost och lite ketchup.. Vilda älska de haha.. Syns på bilden =).
Efter maten kollade vi film.. Wild child hette den, ganska kul faktiskt. Nu ligger jag och vilda i sängen, hon sover och jag bloggar =). Thomas kollar på nån film i v-rummet. Har ont i huvudet som bara den.. Så ska nog försöka sova nu.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Bra dag

Dagen började bra, jag gick upp vid åtta och gjorde mig klar för att åka och träna med min mamma. Jag va framme vid halv tio. Det va kul att komma tillbaka till Curves och det välkomna mig med öppna armar och tyckte de va så kul att jag va tillbaka. =D Det va enormt skönt att träna fast värken i knä och leder. Så nu kommer jag fortsätta. Jag har ju mål att nå ;). Efter de åkte vi snabbt till mormor och sen till Willys för mamma skulle handla. Hon köpte två snygga väskor oxå =). Hitta ingen jag gillade där.. =( Aa men sen körde jag hem henne och åkte hem. Nu när jag kom hem så hitta jag mina älsklingar sovandes i v-rummet. De sover fortfarande =P. Jag tittar på trean... Ska fortsätta titta nu =)

XoXo // Nelly