onsdag 4 april 2012

Härlig man jag har!

Vilda och jag vaknade halv nio i morse, vilket var ren sovmorgon men Thomas vakna inte förrän kl tolv när jag väckte honom för lunchen var klar. Haha. Efter lunch vilade Vilda lite framför tvn men hon ville inte sova. Så Thomas tog med henne ut för att tvätta bilen.. Efter de åkte dem ner till albygård här i Tyresö.. Tror de heter så iaf.. =/ Där har dem bad,lekpark,djur och kafe. Så vilda och Thomas lekte ute och Vilda lärde sig att säga gunga! =) Idag sa hon mat oxå haha. Det kommer mer och mer ord. =) Men iaf, jag fick va hemma själv och vila!! Det va länge sen hehe. Och skönt var det! Jag fick vila i en timme och sova i en timme så två timmar totalt. =D LYX! När dem kom hem så hade de köpt med sig mat hem och båda var på ett härligt humör med ett leende på läpparna. Det hade haft jätte kul tillsammans. =) Sånt värmer en mammas hjärta! =)

Nu sover mina hjärtan sen ett tag tillbaka. Jag satt och pratade i tele med min mamma en stund om allt och inget... Eller mest om våra lungor haha. Mina lungor är ju inte så bra och nu hade mamma fått gå och inhalera på vårdcentralen igår för hon kunde knappt andas. =/ Men idag är de bättre. =) Som tur är!!

Jag har verkligen rengjort vagnen ordentligt så jag hoppas att han köper den i morn. Vi behöver pengarna nu. Lite ont om sånt faktiskt... =(

Så vi får hålla tummarna att han köper den i morgon. Jag har svårt att tro något annat med tanke på hur fin vagnen är. Alla dynor är fluffiga fortfarande och madrassen i liggdelen är som oanvänd. Allt är i toppskick! Hoppas han har pengar med sig och att han tar vagnen på en gång. =) Så skriver vi kvitto på de med. Då blir alla nöjda och glada. =)

Nu ska jag gå och lägga mig jag med... Börjar få ont i ryggen och i ögat.. Inte bra att läsa och titta tv utan mina glasögon... Jag har inte fått dem än.. Men de har bara gått 4 dagar sen jag lämnade in de. De sa att de kan ta 7-10 dagar. Snart så. ;)

Nä, god natt mer er. Kram
Published with Blogger-droid v1.7.4

Yeay!

I morgon kommer en kille som ska kolla på vår EmmaLjunga vagn! =D Jag har tvättat den och putsat den och imorn innan han kommer så ska Thomas iväg och pumpa däcken och tvätta korgen under vagnen. Den är så fin! Den ser helt ny ut, seriöst alltså! Den är skit snygg! Nästan lite ledsen att vi ska sälja den. Men den används inte och de är bättre att en annan familj kan använda den. =)

Just nu sitter jag och gosar med min diggi. Hon är jätte varm men har ingen feber. Snart somnar hon.

Ska fixa lite till på vagnen när hon har somnat.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Snygging diggi

Published with Blogger-droid v1.7.4

Haha min sötnos satte blöja på huvudet =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Mysmorgon i sängen

Idag mår jag lite bättre men har fortfarande ont i lungorna och hosta... Ingen feber och de är ju bra. =)

Seg morgon här hemma. Thomas ligger och sover och jag och Vilda kollar på barnkanalen. Känns som att de här kommer bli en seg dag. Som de alltid blir när Thomas är hemma hehe. Men eftersom jag är dålig så gör de inget för min del. Värre för Vilda som är pigg och glad.

Är fint väder ute idag så vi ska nog kunna gå ut idag med en stund. Då blir hon glad. =)

Ha en bra dag.
Published with Blogger-droid v1.7.4