fredag 9 september 2011

Universums vackraste

Published with Blogger-droid v1.7.4

Hihi sudda bort din sura min

Published with Blogger-droid v1.7.4

Mammas stolthet

Published with Blogger-droid v1.7.4

Fredag idag

Igår va vi på bvc och vilda skulle mätas och vägas och gå till dr och få vaccin. Allt gick bra, vilda har gått upp till 10.750 eller så och va 79 cm lång =) tror jag iaf, kommer inte ihåg riktigt. =/ Vaccinet gjorde ont såklart men hon glömde bort de så fort vi kom ut i väntrummet. Vilda träffade en pojke där som hon vart störtkär i.. Hon sprang fram till honom och krama honom och sen pussa hon honom med. Sen gick hon efter honom och skulle krama Hehe. Gulligt. Igår kväll fick hon lite feber och idag har hon lite feber och hostar.. Men inte värre än så. =) Idag ska vi ta de lugnt eftersom hon har feber. Vår bil är inne på verkstad och blir lagad nu, vilket är skönt men vi får inte tillbaka bilen förrän på fredag nästa vecka. De är jobbigt för vi har ju planer och då behövs de en bil. Firma bilen har ju bara två sittplatser så de går ju inte heller. Vet inte hur vi ska lösa de. Hyr bil såklart men de kostar ju oxå..

Vilda är en solstråle!! Hon får mig att le och skratta varje dag. Hon är en sån härlig liten tjej. Jag kan inte förklara hur mycket jag älskar henne! Utan henne skulle jag dö. Hon är mitt hjärta, min lilla prinsessa. Världens finaste och vackraste,roligaste, underbaraste aa ALLT!!
Jag älskar min familj, vilda får mig att skratta och le och Thomas får mig att känna mig älskad och trygg. Bättre kan de inte bli.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4