söndag 22 april 2012

Haha tänk att sånt här blir kul igen..

Published with Blogger-droid v1.7.4

Min stora "bebis" =D

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vårt nya "begagnade" köksbord och stolar =)

De är inte så fint men jag är hel nöjd! Vilda slår i bordet med både sked och gaffel och gör märken så dett tunga massiva bord och stolar blir perfekt! Plus att de va helt gratis ;). Senare kommer vi slipa bordet och alla stolar inklusive vildas tripptrapp för att sedan måla på med grundfärg och sen en fin lacksvart färg. =) Då kommer det bli skiiit snyggt! =) Men som sagt, Vilda får bli lite äldre först.

Vi håller på för fulla muggar hemma nu. Thomas packar inför resan och jag tog då en paus och blogga. ;)

Snart ska vi äta en snabbis sen ska vi börja med alla kläderna.

Ha en toppen dag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Nu såå...

Idag har vi satt upp vildas nya sängstomme som hon fick av sin farfar i julklapp.. Vi har oxå ställt upp spjälsängen på vinden och kastat lite som stod i vägen. Nu på kvällen åt vi grillad kyckling med pottiskrocketter och efter de busade jag lite med Vilda. När hon skulle sova så grät hon bara, hon fick ingen ro alls. Hon hade ätit för mycket och hade ont i magen. Så de tog mig ca tre timmar att natta henne.. Halv tolv somna hon till slut. Jag skulle hålla henne i handen och klappa på hennes mage. Stackars lilla Vilda. =(

Jag har fått hörselgångsinflammtion nu oxå så jag har örondroppar i ena örat och en bomullstuss. Hör inge vidare bra haha.

Är sjukt trött men kan inte slappna av riktigt... Känns som om jag har glömt något jag måste göra. =/ men vad?

Imorn ska vi lämna Vilda hos min mamma under dagen så jag och Thomas kan ta ner alla bebiskläder från vinden och tvätta och märka dem.. Sen ska vi montera upp nya köksbordet oxå. Men tror inte att de blir mer än så. Vi hinner nog inte... Vilda har fyra stora sopsäckar fulla med kläder och så har vi ett antal små ica kassar med kläder och ytterligare några i klädkammaren. Så de kommer ta tid att fixa imorn.

NU KOM JAG PÅ!! Jag skulle ju fråga min mamma om hon kan åka upp till östhammar med mig den 27/4. =) Så va de. Kan fråga henne imorn. =)

Vill försöka sälja lite kläder där och vår bilbarnstol på en loppis och sen ska vi försöka sälja på en annan loppis som är i sorunda den 5/5. =)
Vi har mycket kläder som vilda inte ens hann använda.

Ska väl försöka sova nu... Kan behövas om vi ska orka imorn.

God natt med er.
Published with Blogger-droid v1.7.4