fredag 12 augusti 2011

Härlig dag och kväll

Haft en underbart mysig och rolig dag med Vilda. Vi har lekt massor och kramats. Inge bråk eller nått utan bara massa skratt! Helt underbart. =D Nu ligger hon och sover.. Tidigare idag när hon sov middag så sa hon mamma två ggr i sömnen =D, så himla gulligt. När hon vakna gick hon runt i hela lägenheten och ropa efter sin pappa.. Han jobbade över idag och hon är van vid att han är hemma när hon vaknar från sin middagas lur =). Men nu va han inte de så hon gick och leta och ropa. Thomas kom hem med Kina mat =) han hade köpt kyckling med cachunötter utan morötter till mig =D. Och så hade han hyrt två filmer och en har vi redan kollat på. Den va skit rolig... Den heter No strings attached med Ashton Kutcher och Natalie Portman. Grymt rolig Hehe. =) Den andra filen kommer jag inte ihåg va den hette.. Nån film med Matt Damond. Jag hoppas den är lika bra. =)
Nu är Thomas ute och kollar motoroljan på bilen och det tar tid... =S han kanske hitta nån granne att prata med Hehe..
Imorn bitti ska jag åka och träna =) ska börja lite sakta nu igen och se hur de kommer gå.. Lovade ju mig själv att jag ska ha gått ner minst 20 kilo till nästa sommar. Och jag tänker hålla det löftet. Men jag tar de lungt för min kropp är sjuk. Ska iaf bli spännande att se hur de känns i kroppen imorn.
Nu tänker jag avsluta... God natt gott folk.

XoXo // Nelly

Min ängel

Published with Blogger-droid v1.7.4

Hohoho

NICE!! =D
Published with Blogger-droid v1.7.4

Törstig

Hon dricker hela tiden nu när hon lärt sig hålla själv =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

super mys

Published with Blogger-droid v1.7.4

Vårt morgon mys =)

Älskvärd morgon
Published with Blogger-droid v1.7.4

Morgon mys

Jag och Vilda har morgon mys med barnprogram. Egentligen ville jag lägga in en bild oxå men jag kan inte via mobilen ju... =( suger! Och vi har inte fixat en ny datan än heller... De kommer när de kommer. Ingen bråtska direkt. Vilda sitter och skrattar åt barnprogramet. Är underbart att höra hennes vackra skratt !! Min finaste lilla gosa.

XoXo // Nelly