tisdag 14 februari 2012

Mysig kväll

Haft en mysig kväll med min familj! Thomad kom hem och städa köket och lagade potatisgratäng med kasler och annanas! Sjukt gott! =) Vilda har lärt sig spela wii och vi hade jätte kul. =D.

Thomas fick en liten nalle där de står Världens bästa pappa på av Vilda och mig. Vilda fick ju kudden. =)

Nu ska jag gå och lägga mig, är super trött och har en fruktansvärd spännings huvudvärk.

God natt
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilda fick en - Jag älskar dig kudde =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Lugnet...

Igår kväll åkte vi in till Satska med Vilda. Hon skrek och grät när hon kissa så jag vart orolig och ville åka in. Som tur var så hade hon inte urinvägsinfektion. =) Det måste vara att hon är Pytte pytte lite röd. Så salva på och nu är de bättre. =)

Jag känner av min mage mer och mer för varje dag och jag kan inte slappna av eller sluta vara orolig eller nervös.

Jag skulle behöva åka iväg på något spa över en helg och bara koppla bort allt. De skulle nog min mage uppskatta ;P.

Jag skulle kunna åka någonstans där de finns en sån där fin utsikt som på bilden. Få känna sommar värmen och den milda vinden i håret. Känna lugnet och bara njuta av nuet.

Ikväll sen när Thomas kommer hem ska jag ge honon hans alla hjärtans dag present och då ska Vilda få sin oxå. =) Jag får inget som vanligt haha. Fast jag vill faktiskt inte ha något. Jag är ingen tonåring längre som vill ha nallar eller chocklad. Jag blir super glad om han hjälper mig städa och sen lagar middag. =) Det räcker för mig. <3

Det är dem små sakerna som räknas <3

Men som jag skrev, jag skulle behöva bli riktigt bortskämd med en liten resa eller en helg på ett hotell med spa. Gärna gå och meditera så jag får rensa tankarna för att kunna slappna av och sluta stressa.

Det som säger att jag inte har något att stressa för bara för att jag är arbetslös har ju fel. Jag har MER att stressa för och vara orolig för! Jag skulle kunna rabbla upp massor med anledningar och orsaker som får mig att bli orolig och stressad men då blir de lite för privat känner jag.

Nej jag måste lugna ner mig. =)

Ska ju få gå till en kurator och prata så jag hoppas de hjälper. =)

Min husläkare ringde mig idag och han har skickat en remiss till en lungläkare nu. Och så skrev han ut mina B12 tabletter. =D

Så nu väntar jag på att nästa läkare ska ringa mig haha.. Kul.

Ska kolla till Vilda nu, ha en super romantisk och mysig alla hjärtans dag!

Looooove

Published with Blogger-droid v1.7.4

Happy Valentines Day

<3<3<3
Published with Blogger-droid v1.7.4