tisdag 13 mars 2012

Tråkigt...

Det är tråkigt att vara hemma med en sjuk Vilda. Hon är gnällig och bråkig. =( Jag hoppas hon somnar av sig själv snart så jag slipper bråka med henne om de oxå. Alltså de är så sjukt jobbigt att vara arg och trött hela tiden. =( Jag vill inte bråka med min lilla snuttis. Just nu är hon jätte inne i tvn där dem spelar fotboll och hon hoppar och skriker boll! Haha. =)

Ska byt kanal snart för då blir de tråkigt för henne att titta och då somnar hon. =)

Jaja... Vi är hemma och tråkar.... Ikväll blir de desperate housewifes iaf =D, längtar.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Önskar

När jag får min första lön så ska jag köpa en jätte fin vatten och vindtät jacka,en fleecestopper och ett par vatten och vind täta byxor till vilda som hon kan ha på dagis. Kostar ca 1600 kr så om jag får en bra lön ska jag köpa de till henne. Annars köper jag bara vind/vattentäta jackan så länge.. Vi har en fleecestopper redan och vi har termobyxor till Vilda. Så de är egentligen bara jackan som är lite akut. Eller jätte akut. Hon har ingen jacka som tål ute lek på dagis. Hon har overaller, två st och fodrade regnkläder men någon har tagit hennes jacka till den.. =( Så hon har bara sina fodrade regnbyxor kvar. Sen har hon vanliga galonkläder. Och fleeceställ. Aa men ska köpa jackan så fort jag kan.

De är från polarn o pyret och såklart kostar de ju en del. Hennes jacka som jag ska köpa kostar mer än vad min jacka kosta haha.. Men hennes är ju bättre. =) Och snyggare. =) Min Everest jacka är väl den som kosta.. Och Thomas fjällräven. Fast båda fick vi av min mamma och syster. =) 5000 för thomas jacka och 1200 för min. =) Det blir dyrt de. Och så kommer Vildas kosta 699 kr. Hon är värd den. Då fryser hon inte och den skyddar henne mot vind och vatten. Hur bra som helst.

Nä... Ska kanske äta lite frukost. =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Fy fan vilken äcklig människa!

Kollar på Vakna med the voice och de visar repris med Hanna w från big brother och hon är ju för fan helt jävla urblåst! Vilken äcklig människa! Därför kollar inte jag på ett sånt skit program som big brother för de är bara äckliga jävla idioter som man får skämmas för. ÖÖÖÖÖÖÖSSSSH säger jag bara!
Published with Blogger-droid v1.7.4