tisdag 8 mars 2011

=D

Nu har jag beställt ett par skor till Vilda som hon ska ha på sig på dopet oxå och sen betsällde jag en Hello Kitty mössa oxå.. bara för att den va gullig =) OCH rea ;) Så nu är de bara typ "underställ" kvar...alltså typ strumpbyxor och kanske en tunn body under. Min mamma prata något om att hon behöver ha de iaf.

Är så sugen på att äta fahitas eller hur de stavas.. eller tacos. Men orkar inte åka och handla..=( Mår inte så bra tror jag.. ont i kroppen och lite i halsen. Tror jag kommer bli sjuk snart. =( Killen min vill inte heller åka och handla så det blir ingen middag idag. Men men.
Få äta tacos nån annan dag.. om jag inte är sjuk imorn så ska ju jag iväg och träna och då hinner inte jag handla någon mat. Så får se om de blir någon middag imorn.. jag tror inte de.

Hoppas ni alla är friska och glada och att er vecka har börjat bra iaf.. ikväll är de ju cougur town på 5:an =D det är kul.. och den 15/3 börjar Desperete housewifes oxå =D Hihi ser fram mot den tisdagen =D

Min dotter och min fästman ligger nu här i soffan och båda somnar nog snart... så jag går väl och badar lite med tända ljus och badsalt. UNDERBART =D

Love // Nelly

Bruno Mars - Liquor Store Blues Feat. Damian Marley [Official Music Video]

Nu sååååå

Igår beställde jag och min fästman inbjudningskorten till Vildas dop och idag beställde jag klänningen =D Hon kommer bli sååååå fin i den här klänningen!!

Min dotter kommer se ut som den prinsessan hon är på sitt dop =D Åh jag vart så glad när jag hitta den här klänningen... Den kostar en del men de är det värt =D Nu längtar jag som bara den till maj.. när vi får klä på henne den här klänningen och hårbandet och min syster bär henne fram till prästen... Jag kommer vara världens lyckligaste mamma/syster då!

Nu vakna min lilla tjej med ett stort handavtryck i ansiktet haha
Ska ta henne..

Love // Nelly

Tok Tisdag igen

Det händer väl inte så mycket idag.. Vilda håller på att lära sig att krypa så de jag sysslar med är ju att se till att hon inte gör illa sig och ramlar ner från något. Sen spenderar ju jag och Vilda en himla massa tid i köket då hon ska äta ganska ofta och med jämna mellanrum. Hon älskar efterrätt såklart ;P

Senare ikväll när Thomas kommer hem ska vi åka och stor handla. Imorn hoppas jag att de blir lite städning här hemma igen.. ser ut som ett bombnedslag.

Här kommer lite mer bilder på min dotter =D

Min lilla sötnos =D

Mamma älskar dig enormt mycket min fina prinsessa! Du betyder allt för mamma <3

Love // Nelly