söndag 10 juli 2011

Va skönt!

Det var helt underbart att åka till min mamma idag och hämta vilda! Hon blev så glad och jag och Thomas fick massor av pussar och kramar! Vi stannade där och åt middag och sen åkte vi hem. Helt underbart att få höra vår älskling skratta och prata och få se henne gå. Hon har lärt sig att blåsa och lukta Hehe ! =) Hon är lite gnällig och dregglar mycket igen så jag undrar om inte hörn tänderna är på väg. Min stackars lilla tjej. Hon är en tapper,kärleksfull och rolig tjej. Satan vad jag älskar henne!!
Hela dagen har gått åt att pussa på vilda och kollat när hon lekt osv... Emellanåt slängde jag en blick på tvn oxå Hehe.. Kollade på New jersey fruar. Det är så sjukt kul att titta på. =P
Nu nattar min man vår dotter... Han är så glad att ha henne hemma igen.

Imorn ska jag och diggi städa... Inte de roligaste men nödvändigt. Tror min läkare ska ringa mig imorn med. Jag hoppas på bra svar.
Jag får återkomma med det. Har iaf haft en super härlig helg! Tack alla inblandade.

XoXo // Nelly

Sonisphere Festivalen !!!

Såååååå GRYMT BRA!!! Jag va på Sonisphere idag med Thomas,Tomas och Angelica och jävlar vad vi rocka! Vi parkerade typ på fel sida av bron så vi fick en jävla lång promenad innan vi kom in till globen. När vi väl var inne så gick vi direkt till Arch enemy och Satan vad bra dem är, jag har aldrig sett de och jag hade ingen aning om att sångare i bandet är kvinna! Asså jag vart helt paff.. hon är så fruktansvärt cool!! Efter de såg vi In Flames,hörde Mustach och såg lite av Airborn... och sist men Absolut inte minst SLIPKNOT!! =D Så grymma... eller nä mer än grymma! Finns inte ord till hur bra jag tyckte det var idag!Jag rös i hela kroppen nästan hela tiden. Fy fan va bra! Nä, jag måste säga att jag är så nöjd med denna dag och kväll! Helt underbart! Jag har vart nykter hela tiden oxå för att kunna köra vår nya fina bil hihi och för att om de skulle hända något med Vilda hos min mamma. Så jag kunde komma snabbt. Som vanligt så har Vilda haft jätte kul hos sin mormor. =) Jag saknar Diggi massor.. de är så tomt utan henne hemma. =( Vill pussa och krama på mitt lilla hjärta och säga att jag älskar henne! Och så vill jag höra henne skratta, jag saknar hennes skratt som bara den. Har inte hunnit höra de idag... =(Jag hoppas jag får höra de imorn. Ska faktiskt gå och lägga mig nu, killen min har deckat i soffan. Han har jätte ont i huvudet nu, måste vara ölen och solen. Kollar på reprisen från Big Four när Metallica spela och de är ju oxå så fruktansvärt bra. Bra slut på denna dag, slipknot och sen metallica =D.

In Flames
 Angie och Tomas inväntar Slipknot
 En tröja som jag tyckte va skit rolig så jag köpte den =D
 Arch Enemy
 In Flames igen
 Slipknots bakgrund,har bara video när de spela..
 Yeah Slipknot!! The devil comes.....and the devil goes... =P


Ha de bra, sov gott och god natt

XoXo // Nelly