tisdag 15 mars 2011

Lånade av Patri =P

Lustiga kroppsövningar - För sinne & kropp

Man kan göra mycket kul med sig själv på sin fritid, utan att riskera att smittas av en massa sjukdomar. Och helt drogfritt. Och gratis! Här följer lite tips, jag har provat alla själv och kan garantera att ni kommer ha jättekul!


Snurra hjärnan
  • Gör så här: Åk tåg i färdriktningen på fönsterplats. Blunda hårt utan att kika. Nu låtsas du att du åker baklänges. Vänd huvudet mot fönstret. Öppna ögonen. WOW! Det känns som om hjärnan snurrar ett varv. Funkar även om du åker baklänges och låtsas att du åker framlänges.
    Snurra hjärnan

  • Vända musenTa din datamus och vänd så att du har sladden mot dig. Försök att styra pekaren i ditt favoritprogram. Klicka med handflatan. Kul som omväxling.

  • Ombytta kulturprogramSätt på ett kulturprogram av den tunga sorten. Nike och Röda Rummet är bra. Sätt dig och titta. Nu låtsas du att det är ett gäng komiker som sitter där och gör parodi på ett kulturprogram. Helt plötsligt har du en helkväll med förstklassig underhållning.

  • Terrängpinnen i pannanAtt ta en pinne och sätta ena änden i marken och den andra mot pannan och sedan snurra som en galning har väl alla gjort. Det är lite roligare att prova terrängvarianten. Gör samma sak fast i tät skog. Eller i ett fullpackat köpcentrum

Det är dags att börja banta

  1. Dina vänner ber dig hoppa ner i poolen så de kan surfa på vågorna.
  2. Du måste använda en roller för att sminka dig.
  3. Viktväktarna kräver att du säger upp ditt medlemskap.
  4. Du stiger upp på en våg på ett nöjesfält och den säger: "En i taget, tack".
  5. Busschauffören ber dig sätta dig på andra sidan för att inte riskera att välta när han svänger.
  6. Du suddar ut allt som står på svarta tavlan när du vänder dig om i klassrummet.
  7. Du trillar omkull och i dina försök att ta dig upp vaggar du dig själv till sömns.
  8. Framhjulen på pickupen åker upp i luften när du sätter dig på flaket.
  9. Du börjar använda dina hakor då fingrar och tår tagit slut när du räknar.
  10. Du somnar när du ligger och solar på stranden. När du vaknar märker du att du håller på att transporteras till SeaWorld medan en kille står och sprutar vatten på dig och säger "Håll honom blöt killar, håll honom blöt."

Love // Nelly

Hmm

Som ni vet så har jag börjat träna... i början när man börjar träna kan man gå upp ett till två kilo och det har jag gjort nu. Så får hoppas att dem försvinner snabbt nu =D Jag har inte ändrat mina matvanor som jag vill för min kille hjälper inte till där. Han vet att jag måste ner i vikt pga min hälsa och ändå gör han inget för att hjälpa mig. Menar inte att han inte vill hjälpa mig för de vill han men han glömmer bort på typ två sekunder. Som här om dagen kom han hem med två 200g chokladkakor... jag ÄLSKAR choklad så självklart åt ju jag. Vi hade bestämt att han inte skulle köpa hem sånt och vill han äta sånt får han göra de på dagen eller i bilen. Så slipper jag se de. För jag vill ner i vikt och jag vill bli som jag var förr i kroppen. Jag mådde så bra då =D Och jag tyckte om mig själv och tyckte jag va snygg. Nu tycker jag att jag ser ut som en strandad val eller nått.. =S Inte alls lika fint. Men så blir de när man lyssnar på sin kropp när man är gravid.

Skulle ha tränat i går men jag fega ur... jag skulle ha åkt själv här i tyresö men vågade inte helt enkelt. Så jävla feg.. och sån har jag aldrig vart. Så jag måste ner i vikt så jag vågar stå på mig och ta mig iväg till gym här i tyresö. Visst fan kommer folk glo... men de glor ju om jag är smal oxå så jag borde vara van ;) Tjejer kan vara så himla elaka bara. Jag skulle nog behöva ha en egen personlig tränare som ringer mig och peppar och som möter mig på Curves och som finns där när jag vill äta onyttigt och hindrar mig. Det vore kanon =P Haha..

Jahaaa... när jag natta min lilla Vilda så nattade jag min fästman med hahaha båda ligger och sover i vår säng nu. =D Vilda fick ligga kvar bredvid sin pappa och sova... tycker de behöver få en sån skön mysstund. Vilda har saknat sin pappa massor idag. Hon vart så glad när han kom hem från jobbet och hon nästan kasta sig mot honom. Sen dess fick jag bara röra henne när jag skulle natta henne hehe. =)

Ska ta mig ett glas rött nu och njuta av att de är tyst och skönt här. =)

Love // Nelly

Tok tisdag

Jag och Vilda har faktiskt inte gjort något alls idag mer än att gosa och sova tillsammans. Vi har vart extra trötta idag av någon konstig anledning. Nu har jag öppnat altandörren iaf för de är så sjukt varmt här hemma. Ska vakna till liv lite och sen ta med henne ut och gå. Jag skulle behöva gå och handla och de är en lagom promenad här i från till mataffären. Men sen blir det att ta de lugnt igen.. jag är jätte trött. Tror jag kan ha järnbrist igen och som vanligt B12 brist. Jag är fruktansvärt dålig på att ta mina vitaminer som jag ska. Är oxå dålig på att ta min medicin som jag ska ta två ggr om dagen hela mitt liv... de blir kanske 4 ggr i veckan. =S Det är dåligt. Jo jag har nämligen en kronisk sjukdom. Min medicin är ett urinvägsantispektikum som förhindrar återfall hos oss personer med benägenhet för återkommande urinvägsinfektioner. Jag har något i min urinblåsa som gör att jag får återkommande infektioner som blir så illa att jag blir inlagd för njurbäckeninflammationer... så jag hoppas denna medicin hjälper mig.... men då måste jag ju börja ta den ordentligt. Aa men detta kommer jag leva med hela mitt liv.. visar de sig att medicinen ej funkar så får jag medicin direkt in i blåsan en gång i veckan i fem veckor. Funkar inte de måste jag gå med skiten utan att få hjälp för då finns de inget de kan göra. =( Meeeeen sånt är livet.

Jag ska iaf ta hand om min dotter nu... något som hon gnäller för.

Ha en super mysig och trevlig dag i detta fina väder =D

Love // Nelly