tisdag 29 mars 2011

Vilda

Min älskade lilla ängel... Hon har sovit i flera timmar idag. Febern är nere i 37,2 nu så de är ju ingen feber längre. Men hon är så hängig och trött hela tiden. Idag har hon ätit väldigt dåligt oxå.. bara en flaska, lite yoghurt och nu när hon vakna fick hon lite köttgryta och mango/banan till efterrätt. Hon har druckit massa vatten iaf så de är bra. Men jag hoppas att jag lyckas få i henne mer mat under kvällen. Eller att hennes pappa kanske lyckas bättre. I helgen kommer min bror Henke och hans familj till min mamma och vi ska dit och umgås med dem och med deras barn Tyra och Alwin. =D Ska bli jätte mysigt.

Men nu tänkte jag att jag ska ta min dotter innan hon flyger av soffan ahha =P

Love // Nelly

Då var de klart.. =D

En sak som jag har hållt på med utan att berätta för någon alls..

Nu är jag "präst". Jag får utöva bröllop,dop,välsingnelser osv...

A Universal Belief

The Universal Life Church has only two tenets:
To promote freedom of religion
To do that which is right
The Universal Life Church Monastery has recorded your application for ordination. It has been entered into the International Database of the Ministry of the Church, whose numbers total millions worldwide.
As a member of the Universal Life Church you are granted the ability to:
  • Perform marriages, funerals, baptisms, ceremonial rites, and last rites.
  • Start your own church, be it brick & mortar or online.
  • Absolve others of their sins.
  • Use the title Reverend, Minister, Healer, Educator, and more.

    Congratulations! You are now legally ordained for life, though you may relinquish your credentials at any time. AS OF Tuesday the 29th of March 2011 YOU HAVE BECOME A MEMBER OF THE PRESTIGIOUS CLERGY. You have earned a title worthy of admiration and respect.
    Let it be known on this date that in accordance with the laws of the Universal Life Church Monastery, as ordaining officer, I, Brother Martin, do ordain you into our ministry. From this day forward, you are entitled to all of the rights of an ordained minister. You have the authority to perform marriages, baptisms, and all other ceremonies of the church. You are an independent minister of this church. This is a position that carries with it a burden of responsibility; please respect others and comply with the laws of the land.
    Aa lite konstigt kanske men jag kände att det skulle vara underbart kul att få utföra dop och bröllop. Att kanske bli tillfrågad att göra de någon gång och då oxå kunna göra de. =D
    Aa en liten rolig hemlis som är klar nu. =D
    Jag tror dock att de inte gäller i Sverige men jag ska kolla upp de och fixa de här oxå i så fall. Tycker att de va en kul grej och vill gärna kunna viga folk eller döpa små barn.
    Kan vara kul att ha med i bagaget =)
    Love // Nelly

Tror jag har gått ner lite.. =D

Ser ut som de på bilderna iaf.. tar en bild på mig för dryga två månader sen och sen den från idag =D



Och så kommer vi till bilden idag...


Känns iaf som att de är lite skillnad men vad tycker ni? Min haka har kommit fram mer och jag har en hals haha =D Eller jag vet inte.. kanske bara är önsketänkande.

Love // Nelly

Aj aj aj

Igår så åkte jag själv till mamma för min kompis kunde inte pierca min syrra igår så Thomas va hemma med Vilda. Så jag åkte själv dit och så åkte vi och träna och det va Abba dag igår, så alla som jobbade hade på sig hel dräkter som abba hade förr typ i början av deras karriär.. 70 tals dräkter. De såg så himla söta ut när de sprang runt så där och hoppa och peppa oss andra. Frida hade en blå dräkt och en annan hade silver och så fanns de rosa och grön. =D Kommer inte ihåg vad alla heter... Frida vet jag just för att det är hon som har tagit hand om mig mest. Aaa men de va iaf jätte kul.. Sen hade de lagt till en station oxå som vi skulle stå i 90 grader mot väggen i 30 sekunder.. visst är de en väldigt kort stund men AJ va ont de gjorde i benen efter tredje varvet. Men kul va de. Efter träningen så kom vi ihåg att stretcha hehe och sen drog vi och sola solarium igen.. Det är där min rubrik kommer in... jag har bränt mig på hela ryggen,rumpan och i ansiktet...speciellt på nästippen hahaha. Såg lite ut som rudolf med röda mulen igår. =P Idag är jag brun och fin =D hihi. Sen åkte jag hem i vanlig ordning,duschade och åt middag och myste med min man och vår dotter och så natta jag henne. Kanske en halv timme efter att Vilda hade somnat så gick jag oxå och la mig. Va helt slut. Vilda hade feber igår oxå... så hon fick alvedon och massa vatten sen fick hon ligga utan täcke för hon var helt bränhet igår. Stackars lilla juvel. Hon har feber idag med och behöver alvedon för att hålla ner den. Hon hade 39,7 i morse och nu har hon 37,9. Jag hoppas inte att hon är sjuk bara utan att det beror på att hon håller på att få tänder.

En bild på mitt röda osminkade nylle


Aa men för övrigt idag så ska vi ta de lugnt och hålla koll på hennes feber... Får se hur de blir med denna dag.. mår hon bättre och febern håller sig nere går vi ut på promenad i vanlig ordning men annars blir de att vila. Ska ta min prinsessa nu.

Ha en bra dag alla.

Love // Nelly