torsdag 19 april 2012

Baksidan på boken Jiddra Inte

12 år: FÖRSTA JOBBET I DEN KRIMINELLA VÄRLDEN.
14år: FRUKTAD GÄNGLEDARE.
16år: DÖMD FÖR MORDFÖRSÖK.
18år: SÄLJER VAPEN, KNARK OCH DRIVER NATTKLUBB.
20år: INDRIVARE OCH LIVVAKT ÅT MAFFIAN.

Detta är Patrik Pelosio!

På framsidan står de: Fajtern, gängledaren och torpeden. Hellre ökänd än okänd- en sann berättelse!

"Patrik Pelosio hamnade tidigt i en spiral av våld och brottslighet. Han var en kriminell supertalang som redan från början hade ett tydligt mål: han skulle bli gangster och få respekt. Hans rykte som slagskämpe gjorde att han handplockades av ledare inom den organiserade brottsligheten. Under tio år bestod hans liv av våld och droger.

Som barn bestämde sig Patrik Pelosio för att inte ta skit- inte från någon eller något. Och han var beredd att gå långt för att bevisa det. Jiddra inte är den sanna berättelsen om en entreprenör i Stockholms undre värld. Det är också en historia om kärlekens kraft och modet att våga kliva av när det går som snabbast."

Väckte jag någons intresse för att köpa och läsa boken? Jag hoppas verkligen det! Köper man boken så bidrar man med pengar till kollo 2012 för ungdomar som har de tufft och jobbigt. Ungdomar som känner sig utanför, inte har en familj som bryr sig och som har eller är på väg att hamna i samma situation som Patrik var i när han var yngre.

Boken är värd att läsa!! Rekomenderar Verkligen den! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

God kväll

Jag sa ju att jag skulle skriva lite ur boken Jiddra Inte igår.. Blev inte så då vilda inte somna i tid och sen somna jag. Idag har vi haft fullt upp på eftermiddagen så jag har inte hunnit. Vilda sover fortfarande inte så får se om jag hinner och orkar lite senare.

Jag ÄLSKAR min glasögon!! ;) hihi
Published with Blogger-droid v1.7.4

Det var på tiden!!

Nu har jag äntligen fått mina glasögon!! =D Känns ovant och lite jobbigt att ha dem på mig men de är en vane sak. Ska ju bara ha de när jag tittar tv och mobilen osv. Och jag märker stor skillnad redan. Gör inte alls så ont längre! =)

SKÖÖÖÖNT SOM ATTANS!! =D

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vart faaaan är.....

Mina glasögon??!!! Det har gått tre veckor nu... Ska fan ringa igen och är dem inte där så får de ge mig rabatt eller liknande! Blir förbannad!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Frukost! =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Hahaha snuttan =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

LÄNGTAR......

Bilden är tagen på Sonispher förra sommaren!

Längtar till sommaren när vi ska gå igen, fast i år blir de jag och Angie och kanske Thomas! Men vi hoppas att de blir bara vi tjejer =P. Vi skulle ha kul ändå fast Thomas va med men vi umgås inte så ofta själva så de vore kul. =)

Lääääängtar!! =D
Published with Blogger-droid v1.7.4