söndag 25 mars 2012

Grå,grön bruna? =/

Published with Blogger-droid v1.7.4

Åh Gröna =)

Nej jag har inga linser. Inte på en enda bild. Jag äger ing linser. This is just the way my eyes are ;)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Grönbruna

Published with Blogger-droid v1.7.4

Melerade ögon.. Bruna på bilden

Published with Blogger-droid v1.7.4

Me, myself and I

Bara för att! =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Min duktiga älskling

Mammas lilla trollunge <3
Published with Blogger-droid v1.7.4

Duktig tjej =)

Vilda kan minsann tvätta händerna själv =)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vilken dag...

Vilda och jag har bara suttit vid tvn och datan.. känns inte så bra. Men vi är trötta idag, till och med Vilda är trött. Så de är mysigt med soffhäng. =)

Nu tittar vi på family guy och äter apelsiner.. väntar på att Thomas ska komma hem från innebandyn. Han ringde nyss och sa att han bara ska åka och handla middag sen kommer han. Han ville göra fläskytterfile med sina pommes och grillad haluomi. SÅ GOTT! =D Det får han gärna göra hehe.

Nej.. riktigt seg dag idag.

Kramiis
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY

Vad ska man säga?

Om jag hatar? JA jag hatar!
Varför hatar jag? För att personen/personerna har ljugit,baktalat,förstört,spridit FALSKA rykten och svikit mig X antal ggr!

Att skriva i ut sånt här i MIN blogg är inte olagligt. Jag skriver mina tankar och mitt tycke! Precis som ni!

ALLT du skriver om i din blogg är lögn! SPECIELLT när de handlar om mig! Du är en person som jag ALLTID kommer hata! Du har ljugit så otroligt mycket om mig och det gör mig SÅ ENORMT förbannad!!

Kalla detta vad ni vill men det är inte olagligt på något sätt.

Ja juste, två av mina vänner mailar inte dig på facebook lilla vän! Mina vänner känner inte dig och har aldrig ens träffat dig! Så, där kom du med en till lögn. Då kan man ju börja fundera på hur du är som person eller? ;) Dessutom så pratar jag inte om dig/er överhuvudtaget. Gjorde de förr men de var ENBART för att folk kom till mig och berätta vad DU sagt om mig under alla år vi var "vänner".

Pajkastningsblogg? ÖÖÖHHH vart då? Jag skriver om min familj, vänner och mitt jobb.
Jag TESTADE att skriva lite om SANNINGEN i min blogg för att se om jag fick någon reaktion. Och det fick jag. Thats it!

Och tro mig, jag är inte ett dugg avundsjuk på dig eller henne. Däremot tror jag att ni är de eftersom du speciellt alltid har fått mig att tro att "alla" hatar mig och ingen vill vara med mig osv. Det var lögn! Du anar inte hur mycket folk som tagit kontakt med mig när de fick veta att jag inte ville umgås med dig längre. Du har ljugit och spridit falska rykten och skyllt över DINA misstag på mig i flera år. Om någon är avundsjuk då så är det du! Du förstör för andra för att se bra ut själv. DET är patetiskt!

Detta är SISTA inlägget om er tjejer, läs inte mig blogg om de bara är skit.. och tidsfördriv är väl alla bloggar ;) =P DU visade en än gång vilken mytoman du är. Du borde skämmas som snart är tvåbarns mamma!



Om jag ska vara ärlig igen.. så avskyr jag den här sidan av mig själv. Jag är en bättre person än så här och jag är definitivt mer mogen. Men blir jag arg så blir jag som en hetsig tonåring! Jag tänker inte klart och ofta så gör jag bara. Vilket är jätte fel. Jag är inte perfekt! Jag har mina brister och fel som jag måste jobba på precis som alla andra. Skillnaden är bara att jag VET mina fel och brister. Så jag är på rätt väg. 



Gårdagens bild

Söndag morgon.. Kl flyttades fram i natt så nu har vi äntligen sommartid igen. Fast vädret är inte så kul idag dock. =(

Är super trött men med lite koffein så ska jag vakna till liv. =) Den här helgen har vart mysig och rolig.

Imorn ska Vilda få gå på dagis igen. Jag har sagt att hon har dirrer från och till och att de inte är någon magsjuka så de behöver inte ringa mig varje gång. Bara om hon är hängig och ledsen med feber. Är hon pigg och glad kan hon gå. Hon älskar ju sitt dagis. =)
Ska bli skönt att få lite egentid på dagarna och förhoppningsvis får jag jobba något i veckan. =) Kom överrens med min chef att jag ska jobba extra nu i början när Vilda är sjuk så ofta. Sen utökar vi till timanställning eventuellt fast anställning när hon kan hålla sig frisk lite längre. =)

Skönt att jag har en sån bra och snäll chef. En annan hade ju gett mig sparken men inte han =). Bra chef hehe.

Thomas ska iväg och döma idag med.. Sen när han kommer hem får han hjälpa mig att städa. Nu ser de ut som ett bombnedslag här.. =/

Det var de.. För tillfället.
Önskar er en bra och avslappnande söndag.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Klockren kväll!!

Självklart så haka Angie på och vi körde runt inne i typ hela stan och utanför. Vi har pratat allvar och gjort varann typ arga haha och vi har skrattat så mycket att tårarna spruta och jag höll nästan på att kissa på mig! =P
Vi har alltid svin kul tillsammans. Till och med när jag ringde henne någon minut över nio på kvällen så satt vi typ och bara skratta i telen.. Vi hade egentligen inget att skratta åt men vi har den effekten på varann. Så fort vi ses så skrattar vi konstant! =P
En underbart kul kväll med fina Angie!

Thomas va vaken när jag kom hem så nu sitter vi i soffan och kollar film.

Ville bara berätta lite fort hur kul jag haft ikväll. =)

God natt
Published with Blogger-droid v1.7.4