onsdag 30 november 2011

Kväller..

Hemma från tandhygienisten och har maten i ugnen. Blir grillad kyckling utan skinn med lite potatisgratäng.. det är mest till Thomas och Vilda =) Jag äter kyckling, sallad och lite potatis för att få i mig fetterna jag behöver.

Aa imorn ska Vilda prova att sova på dagis, så ska ha med mig kudde och filt imorn =)
Spännande hehe.. jag har ett läkarbesök imorn på morgonen men jag borde vara tillbaka innan tolv så jag finns i närheten ifall de inte funkar på dagis.

Ska ta mitt barn nu för mannen min orkar inte resa på sig hahaha =P

XoXo // Nelly

Wensday

Ja, idag är de onsdag. Låt se, igår var jag på Zumba i vanlig ordning och fick en skratt attack mitt upp i allt! =P Det var en kvinna som såg så glad ut när hon dansade så de smittade väl av sig på mig.. =) Kunde hur som helst inte sluta skratta. Till slut fick jag bita mig i läppen för att kunna sluta och fortsätta dansa. Min mamma började oxå skratta när jag skrattade hehe.. men inte alls lika mycket, hon kunde hejda sig. =)
Efter att jag kört mamma hem och vi hade lämnat av lite mat hos Michale och sen upp till mamma så åkte jag hemåt.. Stannade på Hemköp och handlade lite mat åt Vilda och sen matlagningsgrädde till oss.. Kl nio EXAKT var jag innanför dörren och kunde sätta mig för att kolla på Desperate housewifes =P Jag var på Hemköp tjugo i nio.. =) Så det var snabbt jobbat av mig.. Aa Hemköp ligger i Sköndal oxå och jag bor ut mot Tyresö strand. =)
Vilda sov så gott när jag kom hem oxå, det gjorde Thomas bra =).

Idag då... har lämnat Vilda på dagis och som vanligt blir hon super glad av att komma dit och bryr sig inte alls om att jag lämnar henne hehe.. Vilket jag tycker är super skönt för det bevisar att hon trivs väldigt bra där. Klappar mig på axeln för att jag valt ett bra dagis =D.
Kl tre idag ska jag vara tillbaka i Solna men idag blir det till tandhygienisten och inte tandläkaren. För nu har jag inget lagat hål med hål under lagningen mer, det är fixat =D hihi.
Det ända jobbiga med att åka den tiden är att det är köer... så jag måste typ börja åka vid halv två. Sen hem.. ojojoj, då lär ju jag fastna i köerna.. =( Det är ok när jag inte har Vilda men när hon är med i bilen tycker jag att det är jobbigt.. för hon sitter bak och jag kan inte riktigt hjälpa henne eller vara med henne då. =( Förhoppningsvis så åker Thomas hem med oss fast i firmabilen så kan han guida mig där de inte är så mycket köer. =)

Juste, vår kära granne, de med alla djuren, deras bil har vart borta från parkeringen i två dagar nu! Jag hoppas de är på förlossningen och har fått deras lille !! =D Ska bli sååå kul med en liten bebis här! Jag hoppas att allt har gått bra och att alla mår bra. Och att det kommer hem snart hihi =)
Håller tummarna !!

Juste, jag har ju gått ner 12 kilo nu och tyckte inte att det syns på mig....förrän jag kollade på bilder.. DET SYNS! =)
Ska sätta in bildbevis sen.. min data verkar ha hakat upp sig med två av bilderna.. =S

Innan jag började träna
 Och NU, -12 kilo =D
 -12 Kilo =)
Så det har börjat synas =) Jag är jätte glad =)

Nä nu tänkte jag att jag ska hoppa in i duschen..

XoXo // Nelly