onsdag 27 juni 2012

På min födelsedag...

På lördag kommer de 20 gäster... kanske 21 st. Så vi måste ju baka en del..... hitta dessa två som verkar lätta att göra och lite roliga att titta på. =)




Den första är en tårta med två tårtbottnar men sen ska de oxå vara en marängbotten med.. de är blåbär och chocklad tror jag i.. kommer inte ihåg nu.

Den andra är en rulltårta som ni kanske ser men den är lite roligare än en vanlig. =)

Sen kom de förslag på att baka bullar,sockerkaka,vanlig banantårta,prinsesstårta,chockladtårta och negerbollar... Men de tyckte jag var lite tråkigt. Så ska försöka att baka dessa två och bullar för de gillar de flesta... hoppas jag. =)


Seize The Day <3

Ja men de gick ju bra =)

Vart en stressig morgon då jag inte vart klar förrän kl 08.35 i morse och Vilda sov fortfarande då. Så fick väcka henne snabbt,byta blöjan och klä på henne och åka till dagis direkt. Så hon fick frukost på dagis idag. Åkte in mot stan vid nio och jag var nervös men försökte hålla mig lugn. Gick as bra att hitta dit jag skulle på intervjun men jag var ju tvungen att leta parkering (Vilket jag Aldrig gjort inne i stan förr) Så det var inte de lättaste. MEN jag hitta till slut ett parkerings hus ganska nära så jag ställde mig där.. kosta 96 jävla kr för knappt en timme.. =(

Hur som, intervjun gick kanon, jag har jobbet om jag vill ha de. Bollen ligger hos mig nu. Så här är de då... om jag tackar ja till jobbet så betyder de att jag MAX kommer jobba 6 timmar i veckan vilket är liiite lite. Så både han och jag var raka och ärliga mot varann och han förstod att jag behövde tänka och prata ihop mig med min sambo osv. Tiderna som jag skulle jobba är eftermiddagar mellan typ 15.00-18.00 eller 07.00-10.00 och de är tider då jag har Vilda hemma... MEN skulle jag ta jobbet och jobba två dagar i veckan med eftermiddags passen så kanske det skulle gå ihop OM Thomas kan hämta Vilda dessa dagar. Men tror de blir riktigt dåligt för oss om jag ska vara ärlig.

Så vi avvaktar och ser vad som händer imorn efter nästa intervju. =)

Dit hittar jag utan problem för de ligger i Solna. Den staden är inge svår. =)
Bara att hoppas att jag får det jobbet!! För jag vill verkligen ha det jobbet! Alltså helt seriöst så passar de jobbet mig Perfekt! Tiderna passar, jag får köra bil och röra på mig! Vilket är KANON för min kropp! Och dessutom är de en bra lön med bra OB. =P Och jag kommer jobba natt. UNDERBART! Jag behöver aldrig vara hemma med vård av sjukt barn för när jag jobbar sover hon och Thomas är hemma. =) Och är hon sjuk då är jag ju hemma på dagen. Perfekt, jo tack jag vet! =)

Så  i morgon kl 13.00 får alla hålla tummarna för mig ORDENTLIGT =P.

Bilder nu då.. ego bilder =P


På vägen in till stan i morse, innan intervjun..
 På vägen hem från intervjun =P
 Och HEMMA !! =D hehe

Jaaa jag är stolt över mig själv att jag faktiskt klara av att köra omkring inne i stan och leta parkering och dessutom hitta en parkering och komma en halvtimme tidigare till min intervju. =) Det uppskattades faktiskt för en som han skulle intervjua hade av bokat i sista stund så jag började intervjun kl 10 istället för halv elva. =) 

Om ca 50 minuter ska jag åka och hämta Vilda på dagis.. I morgon är hennes sista dag på dagis sen är det sommarlov för henne! =D Hennes första sommarlov hihi.. Hon kommer sakna dagis som bara den. 
Thomas kommer hämta henne i morgon så jag har bett fröknarna att hjälpa honom så han får med sig alla Vildas kläder och så hehe för han vet inte vart allt är och han tänker nog inte på de heller hehe. Han behöver dessutom få med sig hennes napp och sängkläder och så. 

Jag är så glaaaad idag! Vart ett litet lyft för självförtroendet när jag klara av detta. Jag brukar nästan alltid be Thomas köra in mig för jag är så rädd för att fick parkera och så.. och de är jätte läskigt att köra inne i stan när man inte hittar överallt och de är alltid mycket trafik och gående och enkelriktade gator osv. Men jag klara de. =) hahaha
STOLT!!

Aa juste, hade sjukt ont i magen i morse men tänkte att det berodde på nervositet men de visade sig när jag kom hem att jag fått mens hahaha. KUL! Som tur var så var de inte mycket. =P

Jag har inte haft mens på typ ett halv år... sen jag satte in min hormonspiral. Men nu kom den. =)

Jaja ska hitta på något annat nu.

Seize The Day <3