måndag 29 augusti 2011

Måndag

Jag måste få skryta idag! Jag har världens mest fantastiska unge! Hon har fått två av sina kind tänder utan att säga ett knyst! Hon har sovit lite dåligt på nätterna och ibland har hon vart lite grinig men utöver de har hon inte sagt ett ljud. Snacka om tålig tjej! Nu är hon lite öm och de kliar ju men vilken tjej! Mamma är så himla stolt och jag Kan inte låta bli att säga de heller!

Sen måste jag få skryta om min store bror jimmi! Han håller på att byta ut alla sina tänder till nya fina tänder. Idag är han sjuk med illamående och han gick till tandläkaren ändå. Han skrev att han satt med bedövnings salva och två sprutor och han kände fortfarande knivarna och skruvarna. =( Och massa blod i munnen gör ju inte direkt att man mår mindre illa. Han är den modigaste jag känner! Jag gråter bara jag har satt mig i tandläkarstolen. UTAN att de har tittat. Han är oxå den smartaste jag känner, och en underbar person. Stort mod och jag älskar honom! Han är modig i andra situationer oxå såklart men inget jag tänker skriva om här. Min hjälte!

Idag har jag funderingar på om jag och vilda ska ner till centrum och shoppa lite kläder till henne, eller lite mer kläder till henne. Köpte en hel del igår men rensade oxå hennes lådor igår så nu har hon typ inga kläder kvar. =( All kläder va typ för små.. Så nu har vi köpt kläder i storlek 80. De kläderna kan va lite stora i omfång men i längden passar de perfekt. Hon är en lång tjej. =)
Aa men ska ju ut nästa helg så jag måste nog spara pengarna Hehe.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4