måndag 11 juli 2011

Huah....

Pratade med min läkare imorse.. Han sa att jag läcker protein i urinet och att jag har blod i avföringen. Så nu börjar de jobbiga undersökningarna. ='( Spyr och spyr och han tror inte det beror på min magkatarr längre. Han är jätte orolig för han hittar inte varför jag har så högt crp hela tiden. Aa ska förklara vad han menar med att jag läcker protein.. Det betyder att något i mina njurar är trasigt så de finns en risk att jag har en lätt blodförgiftning. Så jag kommer få springa på massa jävla sjukhus nu. Min mamma tror att jag har chrons som hon har för hon säger att mina symtom påminner om hennes. Aja de återstår att se.
Jag har haft de mysigt med vilda idag iaf. Jag har som sagt spytt mycket så jag har inte orkat göra så mycket med henne. Hon har fått leka mycket själv men under min tillsyn såklart.

Ska gå och lägga mig nu så jag orkar morgondagen oxå.

XoXo // Nelly

Måndag, härliga måndag

Jag verkar bara kunna sova i sju timmar som max. Lustigt.
Vilda somna jätte sent igår.... Elva tror jag kl var. =S Hon lär sova ett tag till. Idag har jag inga planer. Förutom att kanske åka och träna då. Jag hoppas att min läkare ringer idag oxå. För får jag inte träna för honom så måste han skriva ett sjuk intyg så de på Curves kan frysa mitt kort. Men jag ser ingen anledning till varför jag inte skulle få träna. Träning är bra för kroppen, till och med om man är kronisk sjuk. Eller Aa de beror ju på vilken sjukdom man har såklart. Jaha, usch va tråkigt att läsa om gång på gång. =(
Nä nu räcker de.
Vet inte om de är några mammor som läser min blogg men ni vet den där känslan av lycka man får i kroppen när man tittar på sitt lilla barn som ligger och sover, och man undrar vad hon/han drömmer om? Allt är så tyst och skönt och barnet så vacker. Aa jag ska nog lägga mig i min säng och vila lite till innan terror vilda vaknar =).

Ha en bra dag alla
XoXo // Nelly