måndag 26 mars 2012

Måndag kväll

Jisses vad svårt de är att få Vilda att somna i tid nu när vi har dragit fram klockan en timme. Thomas brukar kunna få henne att somna ganska fort men nu har han börjat ha tvn på där inne så hon somnar ju inte lika lätt. =/ Hon kommer nog in i rutin snart hoppas jag.

Är de någon som vet en bra hemsida med typ rockbarnkläder? Jag har några som jag vet men tycker inte att de är så fina kläder där. Mest tröjor med texter på. Och de är inte så kul.

Skriv gärna om ni vet någon/några sidor.

Snart börjar Two and a half men som jag ska se.. tycker annars att alla tv program är super dåliga på måndagar. =(

Hörde att jag fick två sms nu.. ska kika vem de är. Tror på Sofia =).

Ha en bra kväll

XoXo // Nelly

Tino..... vila i frid

Kära Tino,

Vi har älskat dig ända sen du kom till oss för drygt 9 år sen. Du är en väldigt egen hund men ack så go!

I morgon avlivas du och det gör skit ont i mig. Jag vet att det är till det bästa för du mår ju dåligt men ändå. Du kommer att träffa din älskade vän Adora i morgon och du måste hälsa henne från mig och säga att jag älskar henne än i dag och saknar henne! Jag kommer sakna dig med Tino!! Massor!!

Du vackra Hund, we will always love you.. forever and ever! <3<3<3





 Min älskade Adora.. som vilar i frid.

Tino är en rescue hund som min bror och Michale köpte (adopterade). Han blev grymt misshandlad av sina förra ägare. Därav det fula ärret på hans nos och den kapade svansen. 

Dessa två hundar var bästa vänner! Min Adora och deras Tino. Jag kommer alltid sakna er två och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta! 

Vår fina Tino... Vila i frid <3

Never Back Down



Två riktigt snygga killar! Och en riktigt bra film. =)

Men sablar!

Det var fan en av dem dåligaste filmerna jag någonsin sett! En Alien film liksom.. SÖG!
Rekommenderas inte!

Nä fy va dålig den var. =( Trodde faktiskt att den skulle vara bra.. eller iaf spännande men nej då.
Nu hinner jag inte titta på mer film men annars hade jag tittat på Never back down! Den är bra faktiskt.

Ska kolla lite på familjen Kardashien nu på tv. =)


Rådjurs ögon =)

Published with Blogger-droid v1.7.4

Så här road är jag av filmen...

Published with Blogger-droid v1.7.4

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR !! =D

Nu är det vår !! HÄRLIGT! =)

Jag älskar våren.. om jag bortser från min allergi haha. Det är nu jag blir super snuvig 24/7.
Men det struntar jag i för som sagt, JAG ÄLSKAR VÅREN! =D

Min fina lilla underbara dotter är på dagis och leker ute nu. Lämnade henne ute på gården idag. Kul att de börjar vara ute igen. Vilda älskar att vara ute och leka. Idag hade hon sina nya jeans,den nya didriksson jackan och sina nya rosa jumpaskor. =) Lämnade tjocka täckbyxor och dem nya tunna didrikssons byxorna på dagis om de blir kallare eller lite regn. Hon har så klart regn kläder där och gummistövlar. =)

Nu fattas det bara lite blöjor, såg att de bara var ett par st kvar så ska ta med ett paket dit idag när jag hämtar Vilda.


Vilda, aa hon är en vilde hehe. Men den absolut finaste och bästa lilla tjejen som finns! Hon är smart och så snäll. Lättlärd och vill hjälpa till. Hon visar massa kärlek till de hon älskar och tycker om. Hon är populär på dagis och alla älskar henne. Jag har lyckats bra så här långt med uppfostran. =) 
Hon är en fantastisk tjej och det kommer hon att förbli. Oavsett trotsåldrar och tonåren osv. 
Och det är för att hon är så smart! Visa och förklara en gång och hon förstår och gör samma. =)
Jag är så stolt över min Diggi! 
Jag älskar henne mer än livet själv, hon är mitt hjärta. Utan henne lever jag inte. 

Barn är de vackraste vi har! Alla ser vi olika ut redan från födseln. Vissa är små och vissa är stora, vissa är rödhåriga,blonda och mörka. Men alla är barn är fina och vackra och det finaste mirakel vi någonsin kunde få! 

Jag har en bra dag idag! Även fast jag inte hunnit göra så mycket så är humöret på topp iaf. Känns som att resten av dagen blir en succé. =P

Eller va? Succé? Mina planer är typ att ta det lugnt och kolla film hahah. Städade igår och Vilda är ju på dagis så jag kan för en gångs skull kolla på en film ostört. Det var riktigt länge sen. 


Den här filmen tänkte jag kolla på. =) Någon som sett den? Är den läskig eller bara spännande? Jag brukar iofs skratta åt sånt som ska vara läskigt för jag tycker att det är lite kul, för det som ska se läskigt ut tycker jag ser så stört ut. =)
Men jag ska slå på den här nu då så får vi helt enkelt se vad jag tyckte. =)

Ha en bra dag 


JIDDRA INTE!!

Stiftelsen Jiddra Inte 


Vi vill tacka Carina Persson, Nelly Wargkelius och alla andra som stöttar oss. Vi satsar nu för att förverkliga Kollo 2012. Hjälp oss gärna med en slant: b.g 602-8070 Nu kör vi!