tisdag 23 augusti 2011

Behöver en data

Nu är de redan 23 augusti och snart fyller Vilda 1 år! =D
Ska ha kalas för henne då och ska skicka ut inbjudningskort.. Och sånt brukar jag fixa på datan. Så jag skulle behöva en data typ nu.. Så jag hinner få hem korten och posta iväg de till dem som ska bjudas. Vet inte riktigt hur många som ska bjudas än men de blir nog en himla massa... Vet inte om vi får hyra lokalen här eller om vi kommer få plats alla här hemma. Får bli här hemma och folk får väl sitta på golvet om de inte får plats i soffan eller på stolar. Eller jag vet inte... Kanske får bli en lokal.
Igår va jag och träna igen och de va typ fullt på Curves Hehe märks att alla kommit tillbaka från semestern. Kul va de iaf =). Ikväll ska jag ta mig till min mamma och låna datan tror jag... Om de är ok för henne och för Thomas. Denna dag blir lugn annars, jag har sovit i fyra timmar bara i natt... Vilda vakna tre ggr i natt och sen vart hon hungrig så jag fick ställa mig och diska mitt i natten och sen göra välling. Efter de kunde hon sova men inte jag... Tror jag somna vid fem i morse. Aa då sov jag tre och en halv timme.. Känner mig konstigt nog ganska utvilad ändå.. =)
Jag hoppas de går bra för min man idag... För han kunde inte heller sova så bra i natt och han är ju och jobbar. Jag kan iaf sova middag när vilda gör de. Ska ringa honom sen och kolla hur de går.
Nu tänker jag äta frukost och sen blir de till att fixa hemma och leka med mitt barn.
Hon är det finaste,vackraste och underbaraste som finns, bara så ni vet. =)

XoXo // Nelly