torsdag 22 december 2011

Oj =)

5946 har läst min blogg!! Därav Hanna Montazami. Ni vet Maria Montazamis dotter =) hihi coolt!

Mina store bröder

Henrik och Jimmie


 Jimmie och Vilda =)
 Henrik med sin dotter Tyra
 Henrik
 Jimmie
 Tyra och Alwin Henriks barn =)


Jag är lyckligt lottad att få ha så fina syskon och syskonbarn! Jag älskar er alla !! Ni är helt klart bäst i världen!

XoXo // Nelly

Ny Bild på min vackra lilla syster



Jag är SÅ stolt över dig! Du är den mest underbara människa som finns på denna jord och du är den starkaste och modigaste jag känner! Du betyder ALLT för mig och jag kommer finnas vid din sida ända fram till den dagen jag dör! Jag älskar dig !!

XoXo // Nelly

Jag har...

Två enormt söta små bröder !!

Här är Alex i bolibompa studion. =)
 Lilla Kevin =)
 Kevin som är nyklippt och fin =)


Jag längtar tills vi ses mina fina grabbar =)

XoXo // Nelly

Torsdag

Mina fina hjärtan sover middag =).

Aa igår natt blev jag magsjuk och spydde hela natten. Igår på morgonen vart Thomas magsjuk.. Än så länge har vilda klarat sig. (hoppas hon klarar sig helt) Så vi är hemma idag. Jag har diskat,städat och gjort rent toa och handfat efter mig och Thomas och snart ska jag göra rent badkaret så vilda kan bada där sen. Bort med alla bakterier. Tvätten blev klar nu med så ska hänga den också. Har fruktansvärt ont i rygg och nacke bara.. =/

Nu har jag vart rökfri i 4 veckor!! =P Duktiga jag! =) Tänk att när jag vart gravid med vilda så slutade jag röka på en dag, utan några problem! Och utan tuggummi eller tabletter. Denna gång var de lite svårare, och de borde de inte vara. Men då slutade jag för vildas skull och nu för min skull. Eller aa för vildas skull med. Man luktar ju så himla illa när man röker och jag vill inte att vilda växer upp och tänker på oss när hon känner den lukten.
Imorn kommer städerskan iaf. Ska bli så skönt att få ett renare hem dagen innan julafton. Jag städar ju konstant men hon städar sånt jag inte alltid kan med min rygg. Typ badkar och under sängen och sånt. =) Dax att sätta fatt innan de vaknar.

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4