torsdag 17 november 2011

Torsdag

Japp idag är det torsdag... Vilda och jag har vart hemma hela dagen idag, känner mig lite nere. Vilda är inte heller den piggaste idag. Just nu sitter hon och äter middag och jag passar på att skriva här. Vi har inget data bord så vårt köksbord är ett databord så länge hehe. Så jag sitter bredvid Vilda när hon äter.
Ikväll blir det tacos till middag iaf, jag håller på att tina upp köttfärs nu.. det är väl klart snart och då är det bara att steka de och haka grönsaker. Killen sitter i köerna hem från spånga och så ska han stanna och handla på vägen så jag har inte direkt bråttom med maten. Jag gjorde bara i ordning biffstroganoff med grönsaker till Vilda så hon får mat i tid. Jag har så mycket att se fram mot MEN, jag är så slutkörd att jag inte orkar vara glad. Och det stör mig massor för jag är alltid glad annars. Periodvis känner jag mig olycklig... Önskar att jag kunde prata med någon av mina vänner om allt, men jag har svårt att prata om sånt. Jag kan skriva som jag gör nu men jag skriver inte varför jag känner mig olycklig i perioder eller så. För att jag helt enkelt inte kan säga de rakt ut. Och tyvärr går de och äter upp mig inombords och jag tappar orken. Jaja, idag var en sån dag. Morgon dagen blir säkert bättre. =)

Jag ska kolla mitt konto snart för att se om jag fått in barnbidraget, har jag det ska jag ta med min lilla syster på bio imorn och se Twilight filmen. =D Och innan vi åker på bio så hoppas jag att få träffa min storebror och hans kvinna. Det va länge sen nu.

Ja men det va allt för idag.

XoXo // Nelly