måndag 14 maj 2012

Haha så sööt !!

Haft en skön dag med Vilda,vi har lekt inne och ute och sovit och lekt mer. Ätit emallanåt oxå så klart.

Idag har jag rökt två cigg på hela dagen. Känner mig ganska stolt faktiskt. Mår piss och lite till när jag väl försöker röka. Blir jag röksugen så går jag till paketet och öppnar och tittar men jag tar ingen för jag blir faktiskt rädd. Jag vill inte må så illa så jag spyr och jag vill inte bli sådär yr igen. Så aa, jag röker inte helt enkelt. =) Tar mig ett Extra tuggummi istället. Utan nikotin. =)
Mår mycket bättre och har inte alls lika ont i kroppen som innan. Plus att jag kan andas bättre =).

Det är femte dagen med champix tabletterna. =) Dem funkar verkligen på mig. Jag är glad att jag bad min lungläkare om hjälp. =)

Har lite planer för framtiden men jag vill nog hålla dem hemliga ett tag till. Känns som att jag har sagt att jag ska komma igång med saker och så har jag blivit hindrad pga sjukdommar eller annat och så har de inte blivit av. Så mycket snack men ingen verkstad.. Och jag vill inte och är inte den som snackar och inget gör. Snarare tvärtom. Jag är den som är tyst och bestämmer mig och gör. SEN snackar ;) .... Om någon frågar alltså hehe.

Thomas och Vilda leker för fullt nu medans jag badar. Så skönt. Han leker så hon ska bli trött och vilja sova haha.. Hon kan fanemej vara vaken hur länge som helst. =O

Har ringt min lillebror Alex idag och pratat lite. Han är så söt. Jag ska bestämma träff med pappa så jag får träffa Alex igen. =)

Imorn ska Vilda på dagis. Vi fick hem vår bil idag så nu har jag både vagn och bilen. =) Så nu kan vi ta oss till dagis! =D
Ska bli skönt att få vara lite själv imorn. Jag behöver syssla lite med mina vuxen grejer ;P. Ni vet, papper,samtal,söka jobb osv. Känns hopplöst att söka jobb just nu. Har en vän som oxå är arbetslös som har sökt över 1300 jobb och inte fått något. =/ och hon är smal,blond och snygg. Så de finns inte så mycket jobb just nu.... Men de är ju bara att kämpa på och fortsätta. Någon dag får man ett jobb. =) Ett jobb man verkligen vill ha och tycker är kul. =)

Jaja, nu blir de att slappna av lite i badet. =)

XoXo // Nelly
Published with Blogger-droid v1.7.4

Truth

Ärlighet är en dyr present, förvänta dig inte den av billiga människor!
Published with Blogger-droid v1.7.4