söndag 30 oktober 2011

Min gosa

Published with Blogger-droid v1.7.4

Nu är vi trötta...

Vi åkte till willys när Thomas kom till min mamma idag. Han va hemma med vilda och vi tjejer åkte. Skit vad min mamma och Michale handla hehe.. Tio kassar tror jag de blev. Ca... Jag fick en färsk torsk som jag ska laga i ugnen imorn. De kommer bli sjukt gott. =) Sen fick jag en hel kokt skinka som man oxå lägger i ugnen. Aa sånt som jag aldrig lagat förut men alltid velat prova. Så nu kommer jag laga de den här veckan. Plus att de är bra mat för min mage och nyttig för vilda och så klart för oss med. Jag fick en till blomma oxå så nu har vi tre st hemma hehe.. Inte lätt när man har barn som gärna gräver i jorden och drar sönder bladen.

Ska natta min gosa nu.. Hon börjar bli gnällig.

XoXo // Nelly

Söndag

Idag eller i natt har vi ändrat tiden.. nu får vi sova en timme längre hahaha det var orden ur min mans mun igår kväll ;P.
Ja men i fredags så lämna vi vår älskade dotter hos min mamma för jag och Thomas skulle gå på bio. Vi såg In Time med Justin Timberlake och den var faktiskt väldigt bra. =)
Vilda sov hos min mamma och dagen efter på lördagen åkte Thomas ner till sitt land och var där hela dagen och kvällen med sin familj och jag åkte till min mamma och var med henne Vilda och Michale. Vi åkte och shoppa en himla massa skor och kläder. Sen på kvällen skulle jag hämta Thomas i Tyresö vid en parkering nära hans arbetskollega. Han skulle lämna bilen där. Och då sa min mamma att vi skulle sova hemma och Vilda sov kvar hos henne för kl blev så mycket. Så........ Vilda sov två nätter hos sin mormor. Juste vi var hos min mormor oxå en stund på lördag kväll. =). Aa men så Thomas har inte sett Vilda sen i fredags.... och han är inte här nu heller. Han åkte för att döma innebandy imorse. Han saknar Vilda som SATAN! Det gjorde jag med, eller gör. Hon sover ju nu. Jag saknar vårt morgon mys och kvälls mys och allt bus på dagen. Ska bli skönt att ta hem henne idag. =)
Idag ska vi åka och storhandla på Willys... men får se när de blir. Ska hjälpa mamma och Michale. =) Det är typ det jag och mamma sysslar med nu för tiden, att hjälpa andra. Med allt möjligt alltså. Typ köra de så det kan stor handla, köra över en tränings cykel till vänninor. Hjälpa en vän att flytta, skänka pengar,kärlek,omtanke och glädje! Vilken snäll och gullig person jag har blivit. =) Tack mamma för att du uppfostra mig till att bli en sån förstående och omtänksam och hjälpsam kvinna.

Aa nu vill jag inte slösa bort mer tid med att sitta här.. räcker för idag ;)

XoXo // Nelly